Отдавна се канех да потърся решение, днес ми остана време: Доколкото видях, сайтът е на Joomla 1.5 Когато излизат въпросителни вместо кирилица, съветите са да се отвори базата данни през PhpMyAdmin и да се проверят кодировките на таблиците и полетата в тях. И таблицата/таблиците, и полетата трябва д...
Два откъса от проект, по който работя в момента. Първият откъс, "Церемонията", е писан преди около 5 години. Тогава се двоумях как да продължа - като отделни разкази за един и същи свят или като една цяла история. Накрая (миналата година) реших, че ще бъде една голяма история (т.е. пак ром...
Да си призная, стана ми смешно като чух разправията в залата (преди да ни изключитe, де :wtf: ). Изглеждаше малко като... злоупотреба с "клубно положение". Странно ми е, че някой членува в клуб по фантастика и прогностика и е против използването на нови технологични възможности, но... щом ...
Сетих се и за още нещо - няколко сбирки останаха непроведени и някои от тях можем да ги направим конферентно - например срещата със Сесил Костадинова по повод нейната книга, тъй като тя беше един от хората, които се включиха вчера. (А и аз тая книга я нямам все още, срамота!) Моля те, Сесил, подгот...
Общо на линия са 3 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 3 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.