В такъв случай с любопитство ще наблюдавам дали тонът ти е бил достатъчно стимулиращ. ;) (Едно от големите затруднения в съвместните дейности е как да помириш results-oriented с process-oriented участниците. Първите държат работата да се върши – та и качествено; другите държат на добрите отношения и...
Ivanushka, ти ме замисли дали Зиндел не е и гей...
Закачката настрана, Вальо е прав – хубаво е да си споделяме и по нещо хубаво от време на време. Той вече го направи, ето нещичко и от мен. Ти какво хубаво ще ни споделиш?
Специално за (и против ;) ) трансхуманизма горещо препоръчвам трилогията A Requiem for Homo Sapiens на един американски фантаст с еврейска жилка – Дейвид Зиндел. Не съм попадал на друга художествена книга, която да разглежда по-пространно и надълбоко въпросите „Какво печелим и какво губим, ако се ки...
Ако се колебаете дали да харчите книжния си бюджет на Пролетния базар на книгата или за издания като горното, ще цитирам част от бюлетина, който пратихме до приятели вчера: ... при нас панаир на книгата (че и на суетата) има целогодишно! Заповядайте да си изберете: https://choveshkata.net/blog/?page...
Тук ще имам нужда от подкрепата на другите участници в случването на изброените книги, но все пак да предложа още представяния – на най-пресните ни издания (всички освен „Харт“ са от последните месец-два): 0) Дебютният детско-юношески роман на Момчил Даскалов „Харт: Космическа мисия Вирон“ . Това щ...
Не се връзвай на думичките. Гледай съдържанието. :) И когато ти дадат конкретен контрапример на дадена генерализация, не бързай да го отхвърляш с ответна „лекция“. Помисли върху генерализацията си. Така или иначе, аз не съм правилната публика за „лекцията“. Наясно съм с всичко, което си написал; Бил...
Не, при мен проблемът не е конспиративен. :) Просто Григор навремето реши, че съм твърде умен, за да ползвам скучната – пардон, стабилната – версия на Дебиан, и ми инсталира cutting-edge версията (комбинация от experimental + unstable). Резултатът е, че винаги имам достъп до най-новите версии на вси...
Като изключим, че от няколко месеца не мога да си ползвам микрофона (несъвместимост с настоящите пакети на Дебиан), на мен това първо преживяване в Дискорд ми хареса. :) Най-хубавото е как, като си пишем, не можем да се прекъсваме взаимно. :D П.П. Притесненията на Иванушка за неосъзнатото отхвърляне...
Доколкото знам, почти никой не е наясно с истинската самоличност на Cinema Scrotum. Имам подозрения, че някой във (или около) Шадоуданс може и да познава човека – но така и не съм разпитвал.
Аз тъкмо отразих в ГР колективния характер на „лицето“ Слави Валентинов. :D Има ли други псевдонимни включвания в алманаха – които е позволено да разкрием на масовата публика?
Както писах на Вальо в мейл: Доволно хейтърски материал. :( ... И доста обиден всъщност. За всеки, който е следил развитието на „Ябълката“. Аз се включих още в първите краудфъндинг кампании за него, гледал съм го „на кино“, гледал съм всичките му мейкинги, покрай тях научих цял куп неща за правенето...
Общо на линия са 6 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 6 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.