Кво става тука? Не се ли деляхме на две и да играем само срещу слабаци? Каква е тази програма или аз нещо не съм доразбрал. В Неделя в 9:00 по всяка вероятност няма да съм в София, така че чуйте какво е измислил ГОА за да бием. Ако не ви се стори изключително гениално ви предлагам да се придържаме к...
Браво лъвове! С играч по-малко стигнахме до ИСТОРИЧЕСКА победа :-). Много стабилна игра на всички. Вижда се, че с малко повече агресия и тактическа дисциплина нещата потръгват. Толкова успях да видя като най-близкостоящия зрител с едно око :-)
Цифрата пишат, че има вероятност да не се съберат, а 20:00 в Неделя ми е супер неудобно. От Ракиите също пишат, че май няма да могат за събота 13:00 с Инвестор, та ако сте навити да се разменим? За мен ще е екстра и бих могъл да дойда. ГОА дали ще може да се организира? Ако остане така в Неделя вече...
Общо на линия са 6 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 6 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.