На 12.11 в Перото ще се прави представяне и на т.нар. последни две "Галактики". Поне така чух. Засега витае някакво мнение, че те нямало да се продават свободно, така че за колекционерите това също може да е интересно.
Тези дни от прекрасния бял свят си е отишъл Иван Попов. Неговата книга "Хакери на човешките души" беше № 1 в поредицата на Тера Фантастика. И е прекрасна книга. Аз не познавах Иван Попов. Само съм го виждал. И въпреки това усещам загуба. Но може би тези, които са го познавали, биха могли д...
ОК, ако стигнете до нещо, надявам се, че ще го разпространите. Иначе направо кажете на хората да си регистрират по един нов нищо-не-значещ мейл, който няма нищо общо с името им и да пращат от там (шегувам се де, въпреки че имаше и един такъв конкурс преди време).
Вальо, съжалявам много, но точно, защото съм се занимавал и конкретно с "личните данни" или така наречения GDPR, мога с чиста съвест да кажа, че това, което казвате сега е голяма глупост и е напълно невярно. Предполагам, че някой ви е посъветвал, но явно не сте слушали правилния човек. Нап...
Тези дни четох пълния текст на обявата. Малко ме обърка изискването дори в мейла да не се посочват лични данни на участника. Не го разбирам. Ако организаторите пояснят смисъла и целта на условието, сигурно ще бъде от полза за всички.
Новата Тера е изключително добра. Плюсовете убедително превъзхождат минусите. Отдавна не се бях наслаждавал така на "моето" списание - като отделни материали и като цялостно впечатление. Въпреки, че 2-3 неща основно в публицистиката леко "драскаха", броят, като цяло, няма слабо м...
За да не спамя много, предполагам за последно в темата: В страницата на "Светът е само начало" вече има доста подробно отразяване в снимки на представянето на книгата и на "Свободни съединения". https://www.facebook.com/MartinTheWorld/?modal=admin_todo_tour Ако на някой му е инте...
Събитието мина и замина. Получи се изненадващо добре, за което благодаря на всички, които си направиха труда да дойдат. Няма да изброявам, те си се знаят.
Здравейте, "Светът е само начало" ще бъде представен на 03-ти октомври (сряда), 2018 г. от 19.00 часа в Бар ДаДа (ул. Георги Бенковски № 10) - в рамките на събитие, озаглавено "Свободни съединения". Събитието във ФБ: https://www.facebook.com/events/303906057068309/ Събитието и пр...
@Гоа На теб все нещо не ти достига :) Но да, принципно си е същият текст, няма принципни промени и ако смяташ, че на някой му е толкова до замисляне, може да му споменеш и за моите скромни 160 странички. @Кал Да, твърдо има планове за е-книга. Но не вярвам чисто логистично да издрапам в следващите 4...
"Светът е само начало" излезе преди няколко дни. http://bgkniga.bg/articul/18549/Svetyt_e_samo_nachalo.html От тази седмица може да се намери в някои книжарници, както и на борсата. От другата - на панаира на книгата, щанд на ИК "Гутенберг". За след това - не се знае. Поздpави!
@Сефирот 1. ... че и най-периферния член на фендъма да се усети, какво остава за хората, които директно си насрал. Както вече казах – няма да го играя терапевт на чужди проблеми. А и мисля, че не е нужно да насирам някой, който чудесно си върши сам тази работа. При добро желание, мога да го покажа с...
По принцип, не виждах причина да се включвам в темата (най-вече с препратката й към goodreads), тъй като в нея поначало нямаше нещо, което да си заслужава включването. Дори може да се каже, че темата е остаряла, но се оказа, че не е точно така. Забелязах (или по-скоро – помогнаха ми да забележа), че...
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.