И каква стана накрая тя? Явно хората, които предпочитат Ивайло да продължи да пише на форума са повече от онези, които искат той да се махне :problem: :problem: :problem: Мда, така стана. В никакъв случай защото липсата на адекватна модерация изгони доста хора от форума, нали. Уважаеми, г-н Кънчо, ...
Точно един ред код е необходим, за да се сложи бутон за редакция на поста (ако си спомням правилно де, скоро не съм човъркал РНР сорс). @Goa: ако те е страх да не оплескаш нещо с ъпдейта, можеш да направиш дъмп на базата данни и да архивираш папката със софтуера, после възстановяването, в случай на ...
Рейзър вадят едни от най-добрите слушалки, да не кажа и че са най-добрите изобщо на пазара. Друг е въпросът, че във форум за хардуер и периферия можеш да получиш много повече информация; разрови се в мрежата и провери какви са мненията на потребителите.
Транс- и постхуманизъм. Всъщност това е една от най-вероятните хипотези, чуден е точният начин, по който ще се осъществи. Интересно нещо е, че една система не може да предскаже с точност какви ще бъдат поведенческите модели на по-сложно устроена от нея система, което нагледно се вижда в повечето (ос...
Има различни подходи в гледането към еволюцията и съм сигурен, че някои доводи просто опират до Енигма 23 - хората вярват, в това, в което искат да вярват. Confirmation bias. Подбират тези късчета информация, която подкрепят вярванията им и блъскат останалото настрани. Знам колко сложно е устроена к...
Ммм, това разделение не е коректно, то принадлежи на миналото. Няма доказателства, че имаме право да правим такова разделение. Няма доказателства, че т.нар. еволюция е напълно естествен процес - напротив, последните твърдения са, че 4.5 милиарда години не са достатъчни за такова нещо. Научил съм го...
Съгласен съм с това, което казваш. Ролята на групата/племето/обществото е като съхранител на информация и насърчител за обогатяването ѝ. Човекът е социално животно и се превръща в човек само в контекста на едно общество. Процесът на учене е инстинктивен. При самото натрупване на знания, познания и у...
не съм сигурен какво разбираш под МР. МИ-та като масово явление ли? Хората са биологична форма на разум. Интелектът е само качество на разума, не негов еквивалент. Затова си представям двете нива: МИ и МР. Машинен интелект тогава, когато се използват до голяма степен технологични аналози на човешки...
хубава тема беше. да я продължим? Можем да се опитаме да изковем кой какво разбира под ИИ най-напред, защото ще има конфликт на някои места. Лично за мен естествената технологична еволюция към разумни машини е следната: Изкуствен Интелект -> Машинен Интелект -> Машинен Разум. ИИ съществува отдавна....
"Eлектронна книга" ми звучи като "сух дъжд" или "студен огън". "Зелен кон" е по-смислено словосъчетание. Щом като е "книга", значи трябва да е хартиена, тъй знам аз! По същия начин са се чувствали преписвачите на книги, когато е била изобретена печа...
Новият аватар на Шаркан пося и пожъна. :silent: Не бъркай причината и следствието. Някои се раждат тъпи, а други си остават(ме) такива цял живот. Не съм чел темата. Коментарът ми беше насочен в друга посока, просто уцелих да пиша след твоя пост, а не нечий друг, за който беше предназначено ...
Общо на линия са 2 потребители :: 1 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.