Ами имам някакви спомени, но дали са верни. Май ти пратих една моя книжка на личния адрес, а на Наско пратихме алманасите. Сега ще кажа да ги пратят до Клуба направо, ако имате някакъв архив там, да са за него, а ако той се намира на частно място, да ходят там. Иначе се объркваме на кого какво сме п...
Не знам аз ли съм толкова заета или времето се ускорява, но като гледам как минават месеците, ми прилича на ускоряване. :sick: Тези дни чакам едно колетче от Регенсбург, за да получа и третата книжка на алманаха и тогава ще мога да я разпратя из Европа. А вие ми дайте пак някакъв адрес, за да кажа н...
Неволно се озовах в някаква драма. Отказвам да разбера каква е тя. Не съм гласувала явно правилно. Трябваше да се напише, че има правилно и неправилно гласуване, да се знае. Абе... глупости.
Ами Петър не е ли пратил на Наско последните два броя? То сега ние наистина намалихме бройката на изпращаните алманаси, защото ни излиза доста скъпо да издаваме луксозни книги, кризата засегна и фирмата на нашия спонсор, та може да не е получил достатъчно бройки. Ще питам. Лично аз доста бях паднала...
Посипвам си главата с шампанско, виновна съм. Просто новата ми регистрация съвпадна по време с гласуването и това даде поводи за подозрения. Но време да разбера как така и защо нямам, животът е кратък. Казвам, гласувах за Ивайло, защото се познаваме от много време във Фейса, както с вас се познавам ...
Ей, връщам се тук като на онова островче в Мислещия океан на Лем. Колко много имах да ви разказвам за Ефремов и прочита на книгите, които ми пратихте, но изтече много вода и позабравих нещата. Ще трябва да си ги припомням. Тъкмо се бях отдала на носталгията, вие сменихте софтуера и аз увяхнах. Оказа...
Регистрацията ми не е в никакъв случай нова. Дори се опитвам да изровя темата си, но не мога да я намеря засега. Между другото, и мои автори се оплакват, че имат проблеми с логването си тук и дори се изживяват като софтуерно и админно репресирани. :problem: Иначе модераторската ви драма никак не ме ...
Тъкмо приплаквам на един познат във Фейса, че новият ви софтуер от две години не ме припознава за своя, и той обещава да ми съдейства, след което софтуерът като по чудо приема обратно блудната си дъщеря... и попадам на тази тема. Така че Ивайло получава веднага моя глас. А кой е Goa, моля ви се, и з...
Общо на линия са 6 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 6 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.