Хубав мач, радвам се, че след толкова пропуски не ни наказаха.
Относно защитата и вратаря играхме цял мач с малко странна постройка, Караджата вратар, Ендър вдясно, аз в средата и Сянки в ляво. С или без техния таран резултата бе, че за цял мач имаха два удара (вкл. гола) в очертанията на вратата. Всички бяха безупречни, като изключим моята грешка при техния гол.
Напред си бяхме оптимално - братята и Пицата. Пасовете помежду тях вървяха, но сите се насраха да пропускат, за тези които не са били и си мислят, че си представят, не не си представяте. Този път наистина и пасовете от защита повечето пъти бяха точни.
А и щях да забравя, изстина ми местото след днешната игра на Сянки.
Въобще чудесно е, че въпреки многото липсващи, успяхме да победим, при това убедително особено като игра.

Но все пак понеже Дилян с едно изречение е изчерпал темата за всичките пропуски, съм длъжен да ви кажа и на тримата да се стегнете, защото сте страшно припряни. С коментарите аз се чувствам вече безсилен, но вредите на отбора и надявам се го знаете. Дилян беше относително кротък този мач за което му благодаря, но е безумно при техния гол да се коментира "разстроихме си играта, като не вкарахме, сега ще ни вкарат и ще ни обърнат!". Ако някой се е притеснил, това определено действа мобилизиращо

(особено за съперника). Ама честно - НАСРАХТЕ СЕ.