от Deyan » Вто Фев 19, 2013 5:11 pm
Проблемът с непоказваните мнения е че при мигрирането на старите данни, потребителите са мигрирани с техните вътрешни номера, които не съществуват в новата система.
Аз съм оправил проблема навремето за 20-30 души, но има няколко проблема, заради които не го довърших:
а) Има доста стари потребители, които не са се регистрирали в сегашния форум или са се регистрирали с други никове и не мога да намеря съответствие.
б) Някои потребители са имали повече от един акаунт в стария форум.
в) Доста регистрирани потребители не са си правили труда да се логнат и са писали като анонимни
Опитах се да навържа доколкото успях старите мнения, но явно трябва да го зарежа.
Така че:
а) и б) Ако нямам идея кой е новият акаунт, то мненията ще излизат като анонимни, но с името от старите форум
в) Щом са били ок да са анонимни тогава, значи ще е ок да са анонимни и сега. Пък и няма гаранция ще са били писани само от един човек.
Ще мога да отделя спокойно 1 ден чак след 10 дни.
Ако дотогава няма възражения, то ще действам според горния план.
При свързване на стари мнения променям също броят на мненията ио датата на регистрация да е датата на най-старото мнение.
Като приключа, от изикванията на Кал: 1 ще е напълно изпълнено, а 2 само доколкото съм напаснал акаунтите.
Ако някой се чуди дали вече не съм му оправил мненията, то да си погледне каква дата му излиза да е регистриран.
Ако датата е преди пускането на сегашния форум (март 2010), то вече съм му оправил мненията, ако е след, то не съм.
Можете да ми пишете на лични до следващия петък ако предишният акаунт е бил с друго име.