Начало форум Административни

Административни

„Скрити“ постове

Теми за организацията и модерирането на форумите. Ако имате оплаквания или предложения - публикувайте ги тук

„Скрити“ постове

Мнениеот Кал » Вто Фев 19, 2013 4:26 pm

Тоя проблем е стар, но чак сега ми става наистина актуален.

Постовете, пускани от старата ми регистрация тук (като kalein), витаят наоколо (излизат ми като резултати при търсене) – но не се виждат в самите теми. Давам пример:

http://sf-sofia.com/forum/index.php?f=1 ... pic#p25435

(Това е началото на една от приказките ми за Юнаци и злодеи. Може да видите част от текста, ако напишете „отсичам“ в полето за търсене – излиза като втори резултат, с липсващ автор.)

Има ли как тези мнения:

1. да станат видими?

2. да се „прибавят“ към новата ми регистрация?

1. ми е МНОГО по-важно. 2. е само пожелателно.

Благодаря!
Аватар
Кал

Re: „Скрити“ постове

Мнениеот Deyan » Вто Фев 19, 2013 5:11 pm

Проблемът с непоказваните мнения е че при мигрирането на старите данни, потребителите са мигрирани с техните вътрешни номера, които не съществуват в новата система.

Аз съм оправил проблема навремето за 20-30 души, но има няколко проблема, заради които не го довърших:
а) Има доста стари потребители, които не са се регистрирали в сегашния форум или са се регистрирали с други никове и не мога да намеря съответствие.
б) Някои потребители са имали повече от един акаунт в стария форум.
в) Доста регистрирани потребители не са си правили труда да се логнат и са писали като анонимни

Опитах се да навържа доколкото успях старите мнения, но явно трябва да го зарежа.
Така че:
а) и б) Ако нямам идея кой е новият акаунт, то мненията ще излизат като анонимни, но с името от старите форум
в) Щом са били ок да са анонимни тогава, значи ще е ок да са анонимни и сега. Пък и няма гаранция ще са били писани само от един човек.

Ще мога да отделя спокойно 1 ден чак след 10 дни.
Ако дотогава няма възражения, то ще действам според горния план.
При свързване на стари мнения променям също броят на мненията ио датата на регистрация да е датата на най-старото мнение.
Като приключа, от изикванията на Кал: 1 ще е напълно изпълнено, а 2 само доколкото съм напаснал акаунтите.

Ако някой се чуди дали вече не съм му оправил мненията, то да си погледне каква дата му излиза да е регистриран.
Ако датата е преди пускането на сегашния форум (март 2010), то вече съм му оправил мненията, ако е след, то не съм.
Можете да ми пишете на лични до следващия петък ако предишният акаунт е бил с друго име.
Deyan

Мнениеот Кал » Сря Фев 20, 2013 2:37 pm

Благодаря отново!

(Моите мнения винаги ги пусках от регистриран профил, винаги kalein. Тъкмо си проверих архивите, които съм записвал.)
Аватар
Кал

Мнениеот Deyan » Нед Мар 17, 2013 12:58 am

Така, от 42504 мнения в момента, 4489 не се виждаха заради старите номера.
Хората, които се бяха регистрирали със същите имена и няколко души дето им знам новите имена им закачих мненията към новите регистрации.
Останалите ги сложих анонимни - името на мнението ще е тяхното, но потребителят ще е анонимен.
Вече не би трябвало да има скрити мнения, така че приключих с този въпрос.
Deyan

Мнениеот Кал » Нед Мар 17, 2013 2:44 am

Благодаря!
Аватар
Кал

Назад към Административни