Не! Не са ме изритали!
Просто реших че ако има някаква перспектива цялото начинание - то аз съм основната пречка.
И за това реших сам да се махна.
А акаунтите в дискорд са два вида - постоянни и временни.
По подразбиране дискорд пуска с временен акаунт. Но когато се излогне човек - губи всички данни.
И за да не ги загуби трябва да даде и-мейл. Преди да се излогне.
Ако е било временен акаунт (без и-мейл) то сървъра си съществува и може да се ползва, но няма да има администратор. Няма да има кой да изритва разни тролове и други членове на ОЧЗ. (Кой си спомня за ОЧЗ - организацията на чудовищата и злодеите? На времето всички бяхме членове на ОЧЗ...)
А ако е даден и-мейл - може би има възможност да се възстанови достъпа?
А ето някои интересни цитати от дискорд:
някакво развитие по онлайн сбирките?
Онлайн сбирките, през цялото това време можеха да си се провеждат , редовно и с мнооогобройни участници... Но не... :((( Сега какво точно питате? Не видяхте ли че хората които се събират на живо, не желаят да се занимават с разни онлайн навлеци?
Дилян беше зает и не му се занимаваше, останалите ги мързеше да организират; пък и той е председател все пак, дори да е в оставка от години
та тва питаме
Диляне, ша има ли нещо?
Аааа! Значи само привидно не са искали. Всъщност са искали, но са нямали желание. А то още преди се видя че Дилян има желание , но уви... Всичко щеше да се получи прекрасно, ако не беше тоя интернет... И тия интернет навлеци ... Между другото, канала в дискорд беше отворен през цялото време. Не е имало нужда от активно участие на Дилян и на "останалите"...
В потвърждение на твърдението "че хората които се събират на живо, не желаят да се занимават с разни онлайн навлеци": "Част от хората, които идваха телом на сбирките в ДК, все още не го правят, но сбирки има и си протичат доста добре

. Достатъчно място има в стаята, за да седим на карантинно разстояние един от друг, така че не виждам проблеми."
Платформи - много...
А виж, хора малко...