Ивайло, прочети как Путин провокира уж интелигентни хора да се опозоряват (вариант - да показват истинската си същност). Предлагам ти цитат от личния блог на писателя фантаст Сергей Лукяненко. Feb. 22nd, 2014 at 6:45 PM А я лишь хочу напомнить - 7 февраля в Сочи открывается Олимпиада. Нынче Олимпиад...
Шаркане, благодаря за интересния сайт. Ще ми свърши чудесна работа. Да си жив и здрав и дано скоро да се видим! Ивайло, мнението ми за позора е донякъде от вида на закачката с "10 вида хора". Ако искаш уточнения, значи си нещо не си доловил. Извини ме зе загадъчния маниер, но мисля, че ще ...
Един мой приятел започна от време на време да ми изпраща материали, свързани с неизвестни или премълчавани факти от новата история. Мисля, че заслужаваме да узнаем за някои от тях. По-долу можете да прочетете първия материал - без никакво редактиране от моя страна. Съжалявам, но го пускам на езика н...
АНДРЕЙ КОНЧАЛОВСКИЙ: КУДА МЫ КАТИМСЯ? 16 января 2014, 13:24 Печальная статистика российской жизни в пронзительной статье Андрея Кончаловского. Эта статья знаменитого кинорежиссера Андрея Кончаловского — крик и мольба человека, который хочет пробудить свою родину от многолетнего тяжелого сна, пока э...
На десети ще донеса илюстративни материали за присъстващите, както и по две-три бройки от всички сборници "Златен кан" на цени, по-ниски от приятелските. Доскоро!
Май съм забравил да се похваля, че моят разказ "Шедьовър" влезе в сборника "Аэлита 008", който излезе миналата година. Преводът обаче "оставляеть желать лучшего".
Претенцията да знаеш, че от нечии действия нямало да произтече нищо, е смехотворна. Ако хората можеха да предвидят всички последици от своите и/или чуждите действия и думи, историята щеше да се развие по съвсем друг начин. Когато обаче някой започне да слага в един кюп БСП/ДПС и ГЕРБ, за да обясни з...
Унажаеми господин Мартине, Не съм имал честта да се запозная със знаменитото Ви определение за мижитурките и не зная доколко имате авторско право върху този термин, но смятам, че мога да го използвам така, както аз го разбирам. Това, което не разбирам, е дали за Вас е също така неприемливо някой да ...
Подло е да разубеждаваш хората да не протестират, защото нищо нямало да постигнат. По-достойно е да кажеш: "Аз съм комунист/социалист и винаги ще си остана такъв." В двата тома на "Кой какъв е в българската корупция" показах ясно, че висшите ръководители на БСП / БКП / БРСДП вина...
Гласувам с "не", защото мисля, че е безобразие хора, които имат лични причини да мразят някого или да му завиждат, да получат правото да го изключат от форума под предлог, че езикът му бил много остър. Преди време на два пъти писах в защита на Христо Пощаков, комуто разни чуждопоклонници и...
Кънчо Кожухаров Днес се наложи да пренеса един голям матрак от Благоевград в София. Завързахме го с яка корда върху тавана на нашата „Корса” и Лин седна зад волана, а аз отворих прозореца и хванах матрака за предния десен ъгъл. – Трябва да намерим някакъв червен плат, защото катаджиите могат да ни с...
Общо на линия са 5 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 5 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.