Начало форум

Търсене

Търсенето върна 1431 резултата

Върни към разширено търсене

Re: Епизод от войната

Не КОФ, а КОФа... за благозвучие и смислово съответствие. КОФа е една доста мощна и вездесъща организация. На малцина автори е простила току така, особено начинаещи. Не знам какъв е настоящия случай, но бих посъветвал всички посягащи към перото да се оглеждат и ослушват по завоите на сюжета. Изход в...
от robinofloksli
Вто Юли 15, 2003 11:12 pm

Форум: Общи дискусии
Тема: Епизод от войната
Отговори: 62
Преглеждания: 5189

Re: Епизод от войната

Едно мога да обещая - че ще я прочета. Имам наглостта да се броя за познавач на новата БГ фантастика, така че няма да подмина. Но хвалбите ми, дори да си ги заслужиш, не са безплатни. Е, може би едно демо, колкото да се замислиш дали си струва [s]:-)[/s]
от robinofloksli
Вто Юли 15, 2003 10:00 pm

Тема: Епизод от войната
Отговори: 62
Преглеждания: 5189

Re: Таласъмия 2003

Ne znam
от robinofloksli
Сря Юни 04, 2003 11:24 pm

Тема: Таласъмия 2003
Отговори: 6
Преглеждания: 941

Re: Таласъмия 2003

Какво по-точно те интересува?
от robinofloksli
Пон Май 26, 2003 8:16 pm

Тема: Таласъмия 2003
Отговори: 6
Преглеждания: 941

Стрелата на Робин

Привет Белым и Красным! (и на останалата сволоч) Относно темата на ексПешо - за първи път съм съгласен с него, това е смущаващо, но какво пък - нека мислим широко. Мисля че имам моралното право да се намеся, тъй като съм именно от хората които носят историята на клуба и начина му на мислене със себе...
от robinofloksli
Пон Яну 27, 2003 5:49 pm

Тема: За сайта на клуба и още нещо
Отговори: 16
Преглеждания: 3187

Re: допълнение

Чудно ми е, как така все още се ширят подобни самопрезентации. Явно съм се размекнал. Би следвало с мен да плашат малките деца, а авторите да си крият из шумата, че да не усетя новите им попълзновения.......
от robinofloksli
Съб Яну 18, 2003 6:13 pm

Тема: 03.02.2003 - ПЪЛНОЗЕМИЕ
Отговори: 60
Преглеждания: 4417

поправка...

стана объркване. Имах в прредвид предговора не на Таласъмията (Иван Крумов) а предговора на Вирт. Не че бих казъл лошо за експозето на ДКабаиванов, но някак си не ме зарази с ентусиазма си. Надявам се ощетените от тази грешчица да не ми се сърдят... много... (ами така става - като му се изчерпят на ...
от robinofloksli
Чет Яну 16, 2003 2:11 pm

Тема: За Таласъмия 2002
Отговори: 22
Преглеждания: 2239

стрела от тъмното...

Не мога да отрека, че сборника Таласъмия 2002 е явление в родната ни НФ а и в родната култура въобще. Въпреки това, бих заковал няколко дебел'шки критически пирона в него. Искам да отбележа и голямото си задоволство от съставителството и оформлението. И лекото разочарование от липсата на достатъчен ...
от robinofloksli
Чет Яну 16, 2003 12:53 pm

Тема: За Таласъмия 2002
Отговори: 22
Преглеждания: 2239

Накъде след Бразилия?

Вероятно, истинските ценители помнят един странен и тягостен филм, на име Бразилия. За мен лично, с него започна пътешествието ми из страната Антиутопия, земя иначе древна и неизбродима. Гениалният Тери Гилиъмс на няколко пъти след това доказа това, дори в неговите НЕантиутопични филми винаги присъс...
от robinofloksli
Пет Яну 10, 2003 2:17 pm

Тема: Накъде след Бразилия?
Отговори: 16
Преглеждания: 3651

Re: Що е това магия?

В науката, въвеждането на всяко ново понятое е продиктувано от някаква необходимост. Може би си струва да помислиш върху въпроса - какво налага въвеждането на понятие като магия. Дали някаква действителна необходимост за описване на определен клас явления, или е просто понятие служещо за описване на...
от robinofloksli
Чет Яну 09, 2003 4:05 pm

Тема: Що е това магия?
Отговори: 70
Преглеждания: 3899

Re: Форумът на клуба

Аз съм излязъл малко смешно, но като цяло сайта си го бива. Може да падне здраво форумничене. Току виж кажем Чао на Дира и си дойдем в обетованата земя
от robinofloksli
Сря Яну 08, 2003 2:15 pm

Тема: Форумът на клуба
Отговори: 66
Преглеждания: 10107
Предишна

Върни към разширено търсене

Общо на линия са 23 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 23 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани