Начало форум

Търсене

Търсенето върна 11 резултата

Върни към разширено търсене

"Селфи" - книгата, която рестартира фантастиката, излезе...

След 2 години размотаване и издателски номера, насочени единствено към печалба от другите ми книги, чашата на търпението ми преля, и реших да издам сам "Селфи" - като е-Книга. Тя вече е готова, и може да се изтегли от посочения по-долу линк. Това е класическа "хард" научна-фантас...
от dobribozhilov
Пет Окт 08, 2021 10:14 pm

Форум: Литература и други изкуства
Тема: "Селфи" - книгата, която рестартира фантастиката, излезе...
Отговори: 0
Преглеждания: 482

Re: ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ

Нямам представа. Едва ли все още има съдебна практика по този въпрос. От Издателството твърдят, че все пак ще издадат (някога) книгата, и те поемат този риск. Това не засяга решението ми да разширя тестовата група. Изпратих ви книгата на мейла. По принцип, логически погледнато, не би следвало да има...
от dobribozhilov
Нед Юли 11, 2021 9:43 am

Тема: ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ
Отговори: 3
Преглеждания: 674

ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ

ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ "Селфи" все още няма да се разпространява безплатно, защото не е ясно ще излиза ли на хартия. Но реших да разширя "тестовата група". И професионалните читатели на фантастика от клуб "Ефремов" са най-добрите кандидати за тестери... :) Предлагам...
от dobribozhilov
Пет Юли 09, 2021 4:44 pm

Тема: ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ
Преглеждания: 674

Re: Скоро нова фантастика може да се появи безплатно - "Селфи"

ДОБРА НОВИНА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ "Селфи" все още няма да се разпространява безплатно, защото не е ясно ще излиза ли на хартия. Но реших да разширя "тестовата група". И професионалните читатели на фантастика от клуб "Ефремов" са най-добрите кандидате за тестери... :) Предлагам...
от dobribozhilov
Пет Юли 09, 2021 10:57 am

Тема: Скоро нова фантастика може да се появи безплатно - "Селфи"
Отговори: 4
Преглеждания: 966

Скоро нова фантастика може да се появи безплатно - "Селфи"

Един интересен въпрос изникна, установен от един от читателите от тестовата група на книгите ми. Името "Стивън Хокинг", който е герой в романа "Селфи", е запазено като търговска марка на територията на целия ЕС. При това - и в рубрика "Книги, книгоиздаване" и пр. Това о...
от dobribozhilov
Съб Юни 19, 2021 10:22 am

Тема: Скоро нова фантастика може да се появи безплатно - "Селфи"
Отговори: 4
Преглеждания: 966

Re: Представяне на нова книга - въпрос?

"Селфи" е любимата ми книга. Най-важната, която съм писал. Ще направя всичко възможно да стигне до читателите. Надявам се, на някакъв етап да намерим разбирателство с издателя, още повече, че той самият не иска да я издава, защото твърди, че "фантастиката не се купува". Но в моме...
от dobribozhilov
Нед Авг 02, 2020 1:42 pm

Форум: Организационни
Тема: Представяне на нова книга - въпрос?
Отговори: 6
Преглеждания: 1794

Представяне на нова книга - въпрос?

Здравейте, Преди няколко месеца попитах за представяне на нова книга, и тогава имах предвид "Селфи" - класическа фантастика, с доста нови елементи. Но за нея изобщо не е ясно кога ще излиза, защото правата и са на издателя, а той нито я издава, нито я връща да си я издам сам. И така ще е д...
от dobribozhilov
Пет Юли 24, 2020 1:06 pm

Форум: Организационни
Тема: Представяне на нова книга - въпрос?
Отговори: 6
Преглеждания: 1794

"Селфи" - хард научната фантастика се завръща...

Искам да анонсирам една нова книга, която е готова, но не може да излезе, поради екстремните пазарни успехи на историческите ми романи. Които вещаят "десета глуха" за фантастиката. Но това е реално най-добрата ми книга по моя собствена оценка, написана е от мен самия, без да има повод, пор...
от dobribozhilov
Чет Фев 27, 2020 12:34 pm

Форум: Общи дискусии
Тема: "Селфи" - хард научната фантастика се завръща...
Отговори: 1
Преглеждания: 2520

Re: Представяне на нова книга

Благодаря, чакам да излезе и се обаждам :)
от dobribozhilov
Пон Фев 10, 2020 7:34 pm

Тема: Представяне на нова книга
Преглеждания: 1358

Представяне на нова книга

Здравейте, Преди време бях член на този клуб, но после животът ни раздели. Но сега съм на път да се завърна във фантастиката, и то като автор. Имам готова книга в класическата "научна фантастика". Мисля че темата ще е доста интересна. Най-вероятно ще излезе първоначално само като електронн...
от dobribozhilov
Съб Яну 18, 2020 12:19 am

Тема: Представяне на нова книга
Преглеждания: 1358

Върни към разширено търсене

Общо на линия са 16 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 16 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Съб Окт 04, 2025 2:53 pm е имало общо 2417 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани