Начало форум

Търсене

Търсенето върна 124 резултата

Върни към разширено търсене

Кога ще се проведат?

Бих помолил ако някой може да ми каже кога и къде ще се проведат тази година "Златния Кан" и "Булгакон"?
Предварително Ви благодаря!
от Stanley3264
Нед Авг 24, 2014 4:44 pm

Форум: Организационни
Тема: Кога ще се проведат?
Отговори: 1
Преглеждания: 1279

Re: Вицоландия

Внучка е пуснала на баба си да гледа на компютъра филм онлайн. Бабата: - Леле мале! Колко са пораснали смърфоветеее!!! Внучката: - Бабо, това е "Аватар". *** *** *** Веднъж израелец, китаец, японец, французин и американец пили кафе заедно и в чашите им влезнала по една муха. Американецът и...
от Stanley3264
Пет Мар 08, 2013 11:18 pm

Форум: Хумор
Тема: Вицоландия
Отговори: 148
Преглеждания: 68805

Re: Веднага!!!

Да, г-н Иванов, пише и други неща, например: "Бонапарт". Постъпихме в онази болница в един и същи ден общо петима души, които твърдяхме, че сме Наполеон. Лекарите дълго умуваха как да открият кой от нас е истинският и накрая решиха, че съм АЗ! Така че в медицинското ми пише още: "Лице...
от Stanley3264
Съб Яну 07, 2012 9:44 pm

Форум: Общи дискусии
Тема: Веднага!!!
Отговори: 4
Преглеждания: 2632

Re: Веднага!!!

Да, има и други исторически "Факти"... Или умело съчинени легенди. Ако предположим, че има известна доза истина: 1. На остров Родос - кой знае какво е станало. 2. Дамаската афера през 1840 г. - Френският консул в Дамаск е трябвало да намери виновни за смъртта на францисканския монах отец Т...
от Stanley3264
Сря Дек 28, 2011 10:04 pm

Тема: Веднага!!!
Отговори: 4
Преглеждания: 2632

Честито Рождество Христово

На всички фенове на фантастиката! :smile:
от Stanley3264
Нед Дек 25, 2011 10:40 pm

Форум: Литература и други изкуства
Тема: Честито Рождество Христово
Отговори: 0
Преглеждания: 907

Re: Ако беше смешно, щеше да е за "Хумор"

Да, а в България най-често го наричат "Мангал" :lolno: А дали тази молба, или заявление, или каквото там подобие на документ е го е писал най-грамотният циганин във фондацията? Може да имат и по-грамотни хора, но в момента да са били заети с друго, например с игра на "Тука има - тука ...
от Stanley3264
Пон Ное 28, 2011 10:52 am

Тема: Ако беше смешно, щеше да е за "Хумор"
Отговори: 5
Преглеждания: 2752

Re: Ако беше смешно, щеше да е за "Хумор"

A "Рома" беше град в Италия, нали? Ако не се лъжа столицата? Има и такъв футболен отбор.
от Stanley3264
Нед Ное 27, 2011 1:36 pm

Тема: Ако беше смешно, щеше да е за "Хумор"
Отговори: 5
Преглеждания: 2752

Re: Колонка на недобития комуноид :)

Че то от многото мислене боли глава, как да го обичам?
от Stanley3264
Пон Ное 21, 2011 2:24 pm

Тема: Колонка на недобития комуноид :)
Отговори: 362
Преглеждания: 197703

А това, което г-н Малинов ни дава за първичния фашизъм потвърждава моето твърдение. Тъй като дори сексът е игра, трудна за играене, първичният фашизъм е склонен да си играе с оръжия – при което това се превръща във фалистично упражнение.
от Stanley3264
Съб Ное 19, 2011 11:05 pm

Това, за което ми даде линк се оказа доста дълго. Не очаквах, че фашистките идеолози са писали толкова много. За да пишеш, трябва да мислиш, а те са мразели да мислят. Аргументите им са били предимно под формата на огнестрелни оръжия, а не на Слово.
от Stanley3264
Съб Ное 19, 2011 10:43 pm

Никога не съм се съмнявал, че това адвокатите са остроумни хора. Но аз нямах намерение да споря, просто попитах, за да науча. Нямаше сарказъм във въпроса ми.
от Stanley3264
Съб Ное 19, 2011 12:36 am

Като четох до сега дискусията ви придобих представа какво наричате "Комуноид". Непълна е обаче представата ми за фашистите. Само знам още от много отдавна, че това са лоши хора в униформи, въоръжени до зъби, които стрелят по всичко, което се движи. В общи линии богато илюстрованите книжки ...
от Stanley3264
Пет Ное 18, 2011 11:33 pm

Ч. Д. Н.

Честит Десети ноември на всички, които помнят тази дата!
от Stanley3264
Чет Ное 10, 2011 11:34 pm

Тема: Ч. Д. Н.
Отговори: 7
Преглеждания: 3995

ДИРЕКТОР-АНАРХИСТ

Това е истинска случка от ученическите ми години, не е измислена. Директорът на училището преподаваше история. Цитирам част от урока за древен Египет: " По време на родово-общинния строй не е съществувала държава. Родовете са се управлявали от старейшини, а племената от съвет на родовите старей...
от Stanley3264
Вто Ное 08, 2011 9:03 pm

Тема: НЕ на изборите!
Отговори: 104
Преглеждания: 32897

Re: НЕ на изборите!

Прав си за това, че не познавам задълбочено фашизма, но със сигурност знам, че е крайно негативно явление в историята, отречено от човечеството.
А русенският лидер и идеолог Антон Рачев се оказа агент на ДАНС и то вече разкрит, което ми харесва.
от Stanley3264
Съб Ное 05, 2011 7:17 pm

Не претендирам, че познавам добре историята, но мислех, че Хитлер е нахлул в Полша и това е била основната причина. Съветският съюз е реагирал, да не би да е трябвало пък да подвият опашка пред немската агресия?!
от Stanley3264
Пет Ное 04, 2011 10:17 pm

Аз не влагам с този лозунг същия смисъл, както комунистите. Под "Фашизъм" имам предвид именно фашизъм, а не социал-, аграр-фашизъм, нацизъм, милитаризъм и т. н. разновидности. А и комунистите най-вероятно са имали предвид не конкурентите си в лявото политическо пространство като социалдемо...
от Stanley3264
Пет Ное 04, 2011 9:31 pm

Смърт на фашизма, свобода за Народа!
от Stanley3264
Пет Ное 04, 2011 7:46 pm

Ти питаш Шаркан, но аз ще ти отговоря от своя позиция, без да ангажирам никого с нея и без да претендирам, че е най-правилната. Капиталистът не желае да издаде предприятието на новите собственици, но те не отдават на мнението му особена важност. Влиза милиция (ако е при комунистически режим) или как...
от Stanley3264
Чет Ное 03, 2011 11:08 pm

Ле-еко напомня комунизъм, това което описва Шаркан, но не е същото де. Национализацията, извършена от комунистите е нещо подобно - собствеността върху средствата за производство минава от ръцете на буржоазията в тези на трудещите се, т.е. на хората, които творят благата. Така казано изглежда справед...
от Stanley3264
Чет Ное 03, 2011 9:00 pm

Следваща

Върни към разширено търсене

Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани