Еййй мерси Гоа Много мило:) ама сега като се замисля честит рогжден ден на патерици и от мен - то нали бяхме на една дата Май Бързо оздравяване и да вдигнеш отбора на крака в най-скоро време Наздраве
Ние станахме 2 пъти шампиони Делянски:):):) Ама се преместихме с жената миналият Март от Флорида та чак в Сиатъл, и тук никой не познавам и не съм пипал топка даже не съм спортувал въобще - краката ми закърняха вече:):):)Айде ще се радвам да се видиме та даже и да не успеем да поритаме трябва да изм...
Здравейте Мисири, Понеже се прибирам Април та да ви питам има ли някаква възможност да организирате една контролка с някой между 10.4-20.4 като естествено изключим Великден. От около година не съм ритал и много ми се играе, та ще се радвам да изиграем едно мачле заедно и да се видиме на по бира след...
Браво Мисири! Много добро представяне този полусезон - само да не се отпуснете вторият :wave: :wave: За това съм взел за награда топка с която ритат тук в MLS лигата:)Ако имате някакви други поръчки или нужди може да ми пишете, не че съм тръгнал да се прибирам(чак май месец може би: )Айде весело изк...
Браво Мисири! Много добро представяне този полусезон - само да не се отпуснете вторият :wave: :wave: За това съм взел за награда топка с която ритат тук в MLS лигата:)Ако имате някакви други поръчки или нужди може да ми пишете, не че съм тръгнал да се прибирам(чак май месец може би: )Айде весело изк...
Всъщност ей сега видях класирането и съм ви страшно обиден:( .Може ли тези ливади от Хардуеър да са пред нас аз това наистина не мога да го повяряам - сигурно има някаква грешка в класирането, --- да,да има грешка сигурно... ..да,да грешка...
ШШ алоо кога съм пропускал дузпа бре ей....всъщност като се замисля съм бил само една дузпа... :wave: А Този сезон се видя, че не е Мисирски дано другият да е по-сполучлив да го еба...и малко по сериозно отношение, щом и Пицата почна да отсъства за щяло и нещяло а той бе двигателя за събиране, значи...
Разкартотекирвайте ги тия петимата май няма изгледи да се вяснат въобще и правете нещо вторио полусезон, защото гърбината да ви е яка Тва Мисирите никога не са били последни..
taumaster написа:..., абе я дай някой по-актуален имейл или skype, че ти писах на онзи, дето си посочил, ама няма отговор.
Как бе ей това ми е e-mail-a:) sstoilov1980@yahoo.com, и във Фейсбука всеки ден влизам така, че няма как да не ме намериш.Ама не съм получавал майл от теб.Ае пиши:):):),Тим.
EEEE аз пък да разведря малко обстановката - ще се похваля, че пак станах шампион:):):) Тук за една година се играят три първенства поред:) та сега ще почиваме до другата година:)Ае успех в другият мач.
Ми стягайте защитата де, Туигито, къде дреме:):):):)Айде ще стискам палци за успех другият мач, че местоположението ни в класирането е меко казано - доста неприятно
Ако може и аз да вметна две три изречения-все пак си се чувствам винаги Мисир:) 1.Пица- така като прие и искаше да станеш капитан така трябва и сега да извадиш отбора от дупката - не е време да се отказваш, а да се докажеш.Аз мисля че имаш АБСОЛЮТНО всички необходими качества за да го направиш.Когат...
Добре де ето ви кирилица:):):) Пица да не забравиш да кажеш, че не ти е мястото като централен нападател (знаеш че те майтапа - превазбуден съм от Бербатовите игри)
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.