На игрищата на МГУ има и доста по-малки врати (поне до преди 4 месеца имаше), наистина настилката е по-нова и самата сграда до игрищата разполата с по-голяма съблекалня, тоалетни и т.н. Горе-долу смятам че отдалеченоста ще е еднаква за поне половината от хората, които идват-играят най-често (себе си...
Да допълня само че защитата ни седи на 2 метра от техните нападатели в повече от 50% от времето когато противника изнася топката. От вратата това се вижда перфектно. Друг е въпроса че това са ни "спортно-техническите" "възмонжости (еле пък моите).
И в "А" група да се класираме не виждам как ще мога да идвам по-често от сегашното ми присъствие - не повече от 10% от мачовете. Аз съм "за" да играем в Б група, но за момента ще мога да идвам за 1 официален мач в месеца, като много рядко ще са 2. Предпочитам да пазя на по-голяма...
Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.