Първото, което ми направи впечатление е добрият правопис. Това за мен е проява на уважение към читателя и ,може би , уважение към това, което ти самият представяш. Историята е красиво поднесена и ми хареса, особено краят :) Това, което веднага се набива на очи като пропуск е липсата на нови редове, ...
Представи си, че народът избира не 240, а 266 депутати. И веднага след изборите се тегли жребий и се провежда децимация, за да останат 240. Ако шансът да си депутат или труп е 9:1, дали обикновения за нашите условия лапач на подкупи и политически дупедавец ще се натиска да стане такъв депутат? Спор...
...Ивайло ще продължава да бълва 90% глупости и да се хвали, докато има кой да му обръща внимание. Щеше да е хубаво темата да е надупчена като швейцарско сирене, ама състоянието ѝ е далеч по-лошо. Не знам кой е питал с презрение такова нещо. Умение е на И.И. да си доукрасява нещата както на него му...
Дракончето е във всички нас. Колкото повече всички ние го възпитаваме, толкова повече то ще съзрее у някого, когото после можем да впишем в учебниците като "Лидерът от еди-коя-си епоха"
Това, което можеха да добавят в Генезис бе липсата на опорни точки. "Дали героят все още сънува или това е реалността?" - трябваше да се питат хората в киносалона. От друга страна, подобен подход не е нов за киното (да не разграничаваш реалния свят от въображаемия) и нямаше да направи прод...
Общо на линия са 23 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 23 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Нед Фев 15, 2026 10:22 am е имало общо 6475 посетители наведнъж.