Начало форум

Търсене

Търсенето върна 49 резултата

Върни към разширено търсене

Re: Саяс

Не успях да напиша заключителната част, тъй като съм притиснат от лични ангажименти, но когато успея, мисля да публикувам разказчето в нова тема. Приятно четене и се надявам да ви хареса!
от Threed
Пет Мар 18, 2011 2:57 am

Форум: Разкази
Тема: Саяс
Отговори: 15
Преглеждания: 8810

Част първа- „Странстване” Стоеше насред планини от лава. Кой беше той? Какво търсеше там? Изобщо знаеше ли къде се намира? Като се замисля… не. Нямаше никаква представа. Изглеждаше объркан. И как да е другояче, нали вървеше по безлюдна земя, осеяна с радиация. Дори птичките не припарваха до това мяс...
от Threed
Пет Мар 18, 2011 2:54 am

Re: Стара идея: антинагради

Това за тоалетната хартия много ми допада, излиза евтино, а и може някой спонсор, примерно Емека, да удари едно рамо :problem: :problem:
от Threed
Пет Мар 18, 2011 12:14 am

Форум: Литература и други изкуства
Тема: Стара идея: антинагради
Отговори: 9
Преглеждания: 2644

Re: Стара идея: антинагради

Първата асоциация, която си правя, за вида на антинаградите за фантастика е огризка от ябълка с извънземни антенки, а втората е наградата „Оскар”, но вместо човек с меч е марсианец с химикалка… :problem: :problem:
от Threed
Чет Мар 17, 2011 10:45 pm

Тема: Стара идея: антинагради
Отговори: 9
Преглеждания: 2644

Re: Литературен конкурс - информация

Я виж ти, наградите се дават на рождения ми ден :smile:
от Threed
Чет Мар 10, 2011 4:29 pm

Тема: Литературен конкурс - информация
Отговори: 3
Преглеждания: 1490

Та нали за това е критиката- да покаже плюсовете и минусите. Няма причина да реагирам остро.
от Threed
Сря Мар 09, 2011 2:42 am

Re: Trip за администратор - предложение

Да, като се замисля, Alvin e прав, просто не го погледнах от неговата позиция, а и иронията на Odisey (въпреки че с него не се обичаме много :) ) ми помогна да преосмисля нещата ( поне за 3та точка от коментара му)
от Threed
Вто Мар 08, 2011 2:02 pm

Форум: Административни
Тема: Trip за администратор - предложение
Отговори: 58
Преглеждания: 30700

Благодаря за коментара и съвета! Ще го имам напредвид :)
от Threed
Вто Мар 08, 2011 1:51 pm

На мнение съм, че споровете няма да решат нищо- само ще разпалят още и основната тема ще остане на заден план :). Alvin не очаквам да уважиш изказването ми, просто темата изложена по такъв начин, дава право на всеки с мнение да гласува…
от Threed
Вто Мар 08, 2011 1:48 pm

Не че ми влиза в работата, ама трябва ли един обикновен вот да преобръщате в спорове… П.П. Аз съм и за Ивайло, и за Трип, напрактика неутрален... Обаче, много ми допада идеята на Ивайло, а и се надявам да я одобрите- администраторите да се сменят на 2-3 месеца, докато се избере най- подходящия за та...
от Threed
Вто Мар 08, 2011 12:59 pm

Re: Ивайло Иванов за модератор - предложение

Да, определено ще е по- добре модераторите да се сменят на 2-3 месеца, докато се установи най- подходящия…
от Threed
Пон Мар 07, 2011 9:33 pm

Тема: Ивайло Иванов за модератор - предложение
Отговори: 33
Преглеждания: 20936

Нов съм тук и не го познавам, но нямам нищо против. Стига да има желание самият той, съм „За!”
от Threed
Пон Мар 07, 2011 9:21 pm

Re: Фантастика и морал

Ехе, можели сте да бъдете учтив... Благодаря! Колкото до мотивите, не се притеснявайте за това, и сам се справям, просто няма нужда го обяснявам... Все пак не съм жаден за обществено мнение
от Threed
Пон Мар 07, 2011 1:24 am

Форум: Общи дискусии
Тема: Фантастика и морал
Отговори: 75
Преглеждания: 29883

И аз ще бъда кратък, тъй като си имам своя работа… Спестете си голословията и без това отдавна се преповтарят… Добре ще е да спрете да се чудите за какво да се хванете… Да, казах, че не търпите конкуренция, а думите Ви само го потвърждават… Впрочем по никакъв начин не заставам на пътя Ви и ако бяхте...
от Threed
Пон Мар 07, 2011 1:07 am

От доста отдавна установих безсмислието на този спор и започнах да се дразня с Вас, тъй като няма полза да се спори с радио… Във всеки един Ваш коментар следвате няколко стъпки: 1- Говорите какво сте постигнали, 2- Обиждате малко, че да Ви мине яда, 3- Повтаряте идентично становище, което аз заявих ...
от Threed
Нед Мар 06, 2011 10:29 pm

Не знам за Вас, ама на мен взе да ми става все по- приятно и забавно да водя този спор… Но да оставим това на страна… Като самохвалството, което проявихте, изтъкнах друго, но Вие явно обичате да преобръщате чуждите изказвания… Припомням Ви, че Вие бяхте този, който каза, че толкова много автори са м...
от Threed
Нед Мар 06, 2011 5:53 pm

Г-н Богданов/ Одисей, не ме интересува, дори златното руно да откриете, нито пък колко автори са минали през вас, или кой сте награждавали, с кой сте пили бира и кой познавате... Най- малко ме вълнува коя ви е конкуренцията и че издавате българска литература както споменавате в предните си изказвани...
от Threed
Нед Мар 06, 2011 7:07 am

Re: Е'га ти, как сме го изтървали това?

С всичко възможно! Удовлетворява ли те отговора?! :thumbup:
от Threed
Нед Мар 06, 2011 1:15 am

Форум: Хумор
Тема: Е'га ти, как сме го изтървали това?
Отговори: 7
Преглеждания: 2470

Re: Е'га ти, как сме го изтървали това?

Представям си как ще започнеш: "Над цяла България небето е безоблачно..." :problem:
от Threed
Съб Мар 05, 2011 8:22 pm

Форум: Хумор
Тема: Е'га ти, как сме го изтървали това?
Отговори: 7
Преглеждания: 2470

Е, не смятам да падам на Вашето равнище, затова ще си запазя добрия тон… Може и да съм тъп, но съм най- добрия тъпак сред литераторите и най-добрия литератор сред тъпаците, а Вие и това не сте… За разлика от Вас нямам някакви болни амбиции да съм прав, или пък още по- малко пръв, във всичко… Не Ви л...
от Threed
Съб Мар 05, 2011 4:20 pm

Следваща

Върни към разширено търсене

Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани