Не успях да напиша заключителната част, тъй като съм притиснат от лични ангажименти, но когато успея, мисля да публикувам разказчето в нова тема. Приятно четене и се надявам да ви хареса!
Част първа- „Странстване” Стоеше насред планини от лава. Кой беше той? Какво търсеше там? Изобщо знаеше ли къде се намира? Като се замисля… не. Нямаше никаква представа. Изглеждаше объркан. И как да е другояче, нали вървеше по безлюдна земя, осеяна с радиация. Дори птичките не припарваха до това мяс...
Първата асоциация, която си правя, за вида на антинаградите за фантастика е огризка от ябълка с извънземни антенки, а втората е наградата „Оскар”, но вместо човек с меч е марсианец с химикалка…
Да, като се замисля, Alvin e прав, просто не го погледнах от неговата позиция, а и иронията на Odisey (въпреки че с него не се обичаме много ) ми помогна да преосмисля нещата ( поне за 3та точка от коментара му)
На мнение съм, че споровете няма да решат нищо- само ще разпалят още и основната тема ще остане на заден план . Alvin не очаквам да уважиш изказването ми, просто темата изложена по такъв начин, дава право на всеки с мнение да гласува…
Не че ми влиза в работата, ама трябва ли един обикновен вот да преобръщате в спорове… П.П. Аз съм и за Ивайло, и за Трип, напрактика неутрален... Обаче, много ми допада идеята на Ивайло, а и се надявам да я одобрите- администраторите да се сменят на 2-3 месеца, докато се избере най- подходящия за та...
Ехе, можели сте да бъдете учтив... Благодаря! Колкото до мотивите, не се притеснявайте за това, и сам се справям, просто няма нужда го обяснявам... Все пак не съм жаден за обществено мнение
И аз ще бъда кратък, тъй като си имам своя работа… Спестете си голословията и без това отдавна се преповтарят… Добре ще е да спрете да се чудите за какво да се хванете… Да, казах, че не търпите конкуренция, а думите Ви само го потвърждават… Впрочем по никакъв начин не заставам на пътя Ви и ако бяхте...
От доста отдавна установих безсмислието на този спор и започнах да се дразня с Вас, тъй като няма полза да се спори с радио… Във всеки един Ваш коментар следвате няколко стъпки: 1- Говорите какво сте постигнали, 2- Обиждате малко, че да Ви мине яда, 3- Повтаряте идентично становище, което аз заявих ...
Не знам за Вас, ама на мен взе да ми става все по- приятно и забавно да водя този спор… Но да оставим това на страна… Като самохвалството, което проявихте, изтъкнах друго, но Вие явно обичате да преобръщате чуждите изказвания… Припомням Ви, че Вие бяхте този, който каза, че толкова много автори са м...
Г-н Богданов/ Одисей, не ме интересува, дори златното руно да откриете, нито пък колко автори са минали през вас, или кой сте награждавали, с кой сте пили бира и кой познавате... Най- малко ме вълнува коя ви е конкуренцията и че издавате българска литература както споменавате в предните си изказвани...
Е, не смятам да падам на Вашето равнище, затова ще си запазя добрия тон… Може и да съм тъп, но съм най- добрия тъпак сред литераторите и най-добрия литератор сред тъпаците, а Вие и това не сте… За разлика от Вас нямам някакви болни амбиции да съм прав, или пък още по- малко пръв, във всичко… Не Ви л...
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути) На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.