ogonommo написа:Оффтоп
Общи дискусии
от bogdanov » Съб Мар 05, 2011 11:42 am
ogonommo написа:ОффтопНовият аватар на Шаркан пося и пожъна.
Не бъркай причината и следствието. Някои се раждат тъпи, а други си остават(ме) такива цял живот.
от ogonommo » Съб Мар 05, 2011 1:46 pm
Odisey написа:ogonommo написа:ОффтопНовият аватар на Шаркан пося и пожъна.
Не бъркай причината и следствието. Някои се раждат тъпи, а други си остават(ме) такива цял живот.
от Threed » Съб Мар 05, 2011 3:35 pm
от bogdanov » Съб Мар 05, 2011 3:48 pm
Проливай кръв и Бог ще те възпява,
ако загазиш - ще те защитава.
Пални цигара,обърни таз бира...
Проливай кръв - и всекиму секира!
от Threed » Съб Мар 05, 2011 4:20 pm
от Генерала » Нед Мар 06, 2011 12:54 am
от bogdanov » Нед Мар 06, 2011 4:30 am
4/5… Господи, за кой се мислете за да определяте това
от Threed » Нед Мар 06, 2011 7:07 am
от bogdanov » Нед Мар 06, 2011 7:28 am
Пътува един селски бек във влака. В купето студенти, говорят за физика, математика, той се чуди ка да се включи. По едно време се заговорват за токоизправители. Той усеща позната тема и се намесва:
- В наше село - АНАЛОГИЧЕН случай - едно момче като го напръчи на коча и му изпъна рогите..
от Threed » Нед Мар 06, 2011 5:53 pm
от bogdanov » Нед Мар 06, 2011 10:24 pm
На излизане с Екатерин под ръка Майлс завари вратата наполовина запречена от подпийналия лорд Вормуртос, един от претърпелите поражение поддръжници на Ришар. По това време залата почти се беше опразнила, а малкото останали гости разговаряха на групички. Сервитьорите вече раздигаха масите. Вормуртос се облегна на рамката със скръстени ръце и не понечи да им направи път.
— Извинете ме — учтиво го помоли Майлс, при което Вормуртос сви устни с подчертана ирония.
— Защо не? Всички други ви извиниха. Изглежда, че ако имаш достатъчно воркосиганска кръв, може да ти се размине дори и убийство.
Екатерин застина. Майлс се поколеба за част от секундата, обмисляйки различни варианти на отговор — обяснение, ярост, протест? Да спори в коридора с един пийнал глупак? Не. „Аз съм син на Арал Воркосиган, в края на краищата.“ Затова, вместо да прибегне към някоя от горните възможности, той вдигна немигащ поглед към Вормуртос и прошепна:
— Ако наистина вярваш в това, защо тогава си ми застанал на пътя?
Пиянската ухилена усмивка на Вормутрос се отцеди, заменена от закъсняла бдителност. С насилено нехайство, което не докара много убедително, той се отмести и им махна с ръка да минат. А когато Майлс оголи зъби в крива усмивка, отстъпи крачка назад. Майлс премести Екатерин от другата си страна и излезе през вратата, без да поглежда назад.
от Threed » Нед Мар 06, 2011 10:29 pm
от bogdanov » Пон Мар 07, 2011 12:32 am
от Threed » Пон Мар 07, 2011 1:07 am
от bogdanov » Пон Мар 07, 2011 1:19 am
от Threed » Пон Мар 07, 2011 1:24 am
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта