alexandrit написа:* * *
Богданов: < Моля, ако има действащ модератор в тоя форум, да затвори тази тема. >
Я, ЗАЩО все заради тебе, самотни букварю, и заради твоите простотии трябва да се затваря още една тема? Темата, отворена от Кал, е много актуална и интересна и аз апелирам да не се пипа.
ЧИСТО И ПРОСТО ако има действащ модератор, той трябва да те банва, защото пречиш на нормалното общуване тук.
ПЪК И Кал ти го каза много ясно: „Разкарай се от тази тема” и „Махни се”. Иди после разправяй, Богданов от „Буквите”, че не си тежък медицински случай. Ще ти повярва само твоята психоложка – просто защото ти е съдружничка...
Махай се оттук бре, графоман. То бива завист и омраза, ама ти се оливаш. Не се излагай на стари години, ставаш смешен вече. Да съм ти се месил в графоманщините дето ги пускаш по всички теми някога?
Сега ще кажа нещо, което вероятно няма да разбереш, но дано те замисли - Кой си ти и с какво освен, че беше солташак на Икономов си известен и имаш някакво право да ми държиш сметка?
И не замесвай Буквите, нито веднъж не съм ги споменавал в този форум последните години.