Административни
от robinofloksli » Пон Мар 07, 2011 8:23 pm
от Йордан Янков » Пон Мар 07, 2011 8:53 pm
от Трип » Пон Мар 07, 2011 8:56 pm
от bogdanov » Пон Мар 07, 2011 9:07 pm
от Goa » Пон Мар 07, 2011 9:17 pm
Ивайло Иванов написа:И така - има кандидатури за нов модератор. Едната вече намери първите си поддръжници. И другата ще си ги намери.
Само че... демокрация, демокрация - ама с тая демокрация - вижте докъде я докара България.
Не, че е нещо лошо, но без единоначалие на някои възлови места - нищо не излиза. Единоначалник - администраторът.
Мисля, че кандидатурата на Трип за модератор е тенденциозна - за "разчистване" на лични сметки.
От друга страна - мисля, че модераторът не е нужно да се харесва на всички, не е нужно даже да се харесва и на мнозинството. Стига само да си върши работата.
Затова - подкрепям кандидатурата на Трип. Дайте му модераторски права - за месец-два. А после ги дайте на друг, който изяви сериозно желание за това. И така - няколко пъти. Накрая да остане онзи, който най-добре си върши работата.
Как е?
от Threed » Пон Мар 07, 2011 9:21 pm
от ogonommo » Пон Мар 07, 2011 10:29 pm
от Sephiroth » Пон Мар 07, 2011 11:03 pm
от Goa » Пон Мар 07, 2011 11:31 pm
от Ивайло Иванов » Пон Мар 07, 2011 11:53 pm
от bogdanov » Вто Мар 08, 2011 12:00 am
Старият превратаджия Одисей например е ясен - той ще получи душевен оргазъм, че е успял най-накрая да разхвърля кеглите, отказващи да паднат от толкова много време (още една успешна точка в биографията му)
от Goa » Вто Мар 08, 2011 12:11 am
от robinofloksli » Вто Мар 08, 2011 12:11 am
И така. Първо, Трип умее добре да си служи с езика и често използва уменията си, за да пуска привидно безпристрастни и умерени за страничния читател коментари, които обаче имат скрита персонална целенасоченост и са адски уязвяващи (нарочно използвам мека дума).
Такива умения в ръцете на модератор са смъртна опасност за форум, който не е негово притежание.
Или поне за част от редовните му посетители, които лесно може да разпознаят в негово лице овластен убиец, безукорно облечен, добре изглеждащ и привидно безстрастен (сега ако някой не се хване за тая хиперболизирана метафора, няма да е интересно).
Второ, същевременно Трип реагира като смъртно обиден на някакво абсолютно безобидно и открито подмятане, заради която реакция една седмица бях в ступор и не съм спал нормално - нещо, което не са ми докарвали даже Робин и Роланд с постоянните си подигравки.
Като обобщение дотук, смятам, че умереността и безпристрастността на Трип са само привидни...
но Робин - ето, това вече е изненада.
От едно негово споменаване разбирам, че в живота му е настъпило много радостно събитие и ако не съм разбрал погрешно
ЧЕСТИТО, Робин, потаен пират такъв!!!
- но това явно го е направило индиферентен към спецификата и проблемите, към нуждите и слабостите на клуба и форума. По друг начин не мога да си обясня позицията му.
от Ивайло Иванов » Вто Мар 08, 2011 12:15 am
от Goa » Вто Мар 08, 2011 12:20 am
от robinofloksli » Вто Мар 08, 2011 12:29 am
Goa написа:@Робин
Ако наистина са ти станали забавни (по какъвто и да е начин, включително умилителен), значи мисията е изпълнена![]()
Но едно нещо не си разбрал, а друго си разбрал, но не си изтълкувал правилно.
Говорим за модераторски действия, а не за форумни спорове - т.е. за действия, срещу които нямаш физическата възможност да отвърнеш.
Що се отнася до твоята позиция, подсказка - това не беше написано в прав текст
от Roland » Вто Мар 08, 2011 5:54 am
от Мартин » Вто Мар 08, 2011 10:39 am
от Трип » Вто Мар 08, 2011 12:26 pm
от Threed » Вто Мар 08, 2011 12:59 pm
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта