Начало форум

Търсене

Търсенето върна 290 резултата

Върни към разширено търсене

Re: Неделя, 25.07, 18:30 ч., Спортна София

Е то винаги се е биело , ама предимно център...
от halleck
Пет Юли 23, 2010 11:22 am

Форум: Спорт
Тема: Неделя, 25.07, 18:30 ч., Спортна София
Отговори: 13
Преглеждания: 2225

Re: Номинации за Еврокон 2010

Гоа , засрами се подменяте вота на милионите фенове от цялото земно кълбо(Американски колежи , цяла европа и не на последно място сродните Азиатски народи). Това е то "българска работа" - смятам , че служебно трябва да се даде номинацията за автор на "най-награждаваният български фант...
от halleck
Чет Юли 22, 2010 3:40 pm

Форум: Литература и други изкуства
Тема: Номинации за Еврокон 2010
Отговори: 56
Преглеждания: 15299

Re: Мисирите - Манчестър Юн.

Ей тука се обаждайте за играчи на всякакви позиции особено задни -> 191977 :problem:
от halleck
Чет Юли 15, 2010 3:01 pm

Тема: Мисирите - Манчестър Юн.
Отговори: 44
Преглеждания: 5851

Re: Eurocon 2010

Е какви номинации , традицията повеля който ходи той номинира , който лампти за някоя награда направо да си организира една екскурзийка на Еврокона ...
от halleck
Пон Юли 12, 2010 12:25 am

Форум: Общи дискусии
Тема: Eurocon 2010
Отговори: 37
Преглеждания: 11342

Re: Затвориха Читанката

Казах го и на едно друго място , всеки автор има право да публикува нещата си. Полезно или не това самия автор си решава ... За големите защитници на свободата предлагам ако си изкарват прехраната с главата , поне един месец да не взимат пари за нея - дали е адвокатски хонорар , чертеж , статия, пре...
от halleck
Пон Юни 28, 2010 10:16 am

Тема: Затвориха Читанката
Отговори: 237
Преглеждания: 123953

Re: Затвориха Читанката

Гоа , правиш ли разлика м/у икономиката и частите и , които Алвин споменава , защото пиратското разпространение на Хари Потър напримерно има с голяма сигурност ползотворно влияние върху производителите на метли. Аз лично щях да се чувствам ощетен ако ИнфоДар: 1. Не бяха издали продълженията на Патру...
от halleck
Пет Юни 25, 2010 11:25 am

Тема: Затвориха Читанката
Отговори: 237
Преглеждания: 123953

Re: Отвореното общество

Факт е, че системите с отворен код са много по-стабилни от тези със затворен. Същото ще се отнася и за хардуерните решения. Време е да излезем от ерата на вещерските занаяти вече. Колко време ще ти трябва, за да стане една част от системата стабилна - как ще кажеш дата ? Как тази твоя дата ще се съ...
от halleck
Пон Юни 21, 2010 5:35 pm

Форум: Наука и прогностика
Тема: Отвореното общество
Отговори: 33
Преглеждания: 6796

Re: Ми даде, му взех

Баси дори не съм заслужил тотал игнор от листа като Фиката явно не се старая достатъчно по форума ... :problem:
от halleck
Пон Юни 21, 2010 3:35 pm

Тема: Ми даде, му взех
Отговори: 24
Преглеждания: 3454

По накратко ще го дам ако има интерес , може есента да направя една тема в клуба за електрониката в автомобили и бъдещите тенденции ... 1. Броузара не убива хора , дори не носи някакви последствия за използващия го (материални). Има една класивикация наречена ASIL , която дава дали дадено нещо е свъ...
от halleck
Пон Юни 21, 2010 3:25 pm

Аз лично не бих си купил кола, за която пише всички електронни компоненти използват отворен код на отговорност на шофьора. щото не си програмист, който би могъл да си усъвършенства програмите и да се предпази от бъгове. Във всеки случай, това наистина е въпрос на избор: едни предпочитат да се ослан...
от halleck
Пон Юни 21, 2010 11:28 am

Re: new member

Другата година преименувайте отбора на Ботовете ...
от halleck
Вто Юни 15, 2010 9:36 am

Тема: new member
Отговори: 14
Преглеждания: 1986

Моето мнение е, че в момента няма изявен конфликт , м/у отворен код решения и платените. Без да съм сигурен можем да извадим дяловете на използване на Linux и Windows в световен мащаб едва ли имаме съществена промяна за 5 години назад. Особено в големия бизнес хората си седят на платени решения зара...
от halleck
Пон Юни 14, 2010 4:18 pm

Re: Алън Гинсбърг. Литературна дискусия.

Приема ме Обществото в България за X . Следователно можем да кажем , че съществува функция f(x) , която описва подрастващото поколение на Обществото . Също така , може да се каже , че чалгата е функция g(x). Ако приемем , че g(x) е известна имперично , трябва да се намери такова множество на Х , за ...
от halleck
Чет Юни 10, 2010 5:07 pm

Тема: Алън Гинсбърг. Литературна дискусия.
Отговори: 103
Преглеждания: 24637

Ъм, първо, ЕСТЕСТВЕНО, че музиката влияе, при това страшно много. Второ, да, има такова нещо като типично мнозинство, слушащо определени поджанрове. Значението на музиката не го отричам . За мене музиката е хубава или лоша или по-скоро такава каквато ми харесва и такава , която не ми харесва . Проб...
от halleck
Чет Юни 10, 2010 9:51 am

Същото е с чалгата на културно ниво - от нея израсват същите българи, само дето не си личи отвънка. Ама то е достатъчно да ги погледнеш в лицето... Гоа , не съм съгласен да генерализираш така . Ако ще правим представителни извадки по твойта логика мога да кажа само браво , че хората тука слушат чал...
от halleck
Сря Юни 09, 2010 5:20 pm

Наблюденията ми сочат, че много пъти повече подрастващи слушат чалга, отколкото рап. Щом чалгата навлезе стабилно и в студентските среди... Гоа , истинската съвременна Българска музика е чалгата и това е напълно нормално. Защото хората искат да слушат музика на Български да разбират какво се пее и ...
от halleck
Сря Юни 09, 2010 6:33 am

Re: Човек се зарази с компютърен вирус

Защити много ама не ми се усложняваше , примера.Споменатото е най-малката част от цяла система от мерки за вярност на тези данни , просто исках да илюстрирам , как с 2 цента оскъпяване на една памет защитата на едни маловажни(важни са тези свързани със сигурността на пътниците , където има специален...
от halleck
Чет Юни 03, 2010 11:08 am

Тема: Човек се зарази с компютърен вирус
Отговори: 23
Преглеждания: 5813

Re: Човек се зарази с компютърен вирус

Малко ще върна темата към това , за което е ... Както каза Шаркан това си е чист пополизъм със заразяването ... Това да се хакне чип е като да прекопаваш саксия с трактор. Дори и да имаш гарантиран физически достъп до хардуер е доста трудно да промениш нещо в съвременната електроника. Дори в момента...
от halleck
Чет Юни 03, 2010 10:43 am

Тема: Човек се зарази с компютърен вирус
Преглеждания: 5813

Re: 30 май 2010г. 12:00 - Кръг 27

днеска ми е ден да цитирам титани :

Стига се ослушвахте кат свиня га пикае ...
от halleck
Чет Май 27, 2010 10:04 am

Тема: 30 май 2010г. 12:00 - Кръг 27
Отговори: 18
Преглеждания: 3165

Re: Замислете се...

Интересно е , че въпросния човек и хората като него са успелите не само у нас, а навсякъде по света . Повечето е написано на майтап , но я се замислете ако можеше да си искаш и ти се дава колко хора ще пожелаят : 1. световен мир , всички да са умни и образовани, научен прогрес и т.н 2. Нещата писани...
от halleck
Пон Май 17, 2010 12:04 pm

Тема: Замислете се...
Преглеждания: 6637
ПредишнаСледваща

Върни към разширено търсене

Общо на линия са 40 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 40 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Нед Фев 15, 2026 10:22 am е имало общо 6475 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани