Начало форум

Търсене

Търсенето върна 290 резултата

Върни към разширено търсене

Re: Съвременната българска литература

За орязването за с 2те ръце , що не е инж. да мре у кофите[s]:-))[/s]

от halleck
Чет Яну 25, 2007 5:53 pm

Форум: Общи дискусии
Тема: Съвременната българска литература
Отговори: 16
Преглеждания: 3972

Re: Програма на ЕФРЕМОВ за януари-март 2007

Хубави теми , по традиция ще ги изпусна всичките[s]:-))[/s]

от halleck
Чет Яну 25, 2007 5:46 pm

Тема: Програма на ЕФРЕМОВ за януари-март 2007
Отговори: 67
Преглеждания: 6971

Re: Idle Thoughts

Тоя разказ не е фантастичен . Смени летящи чинии с автомибили и автомобили с коне и още няколко думички и ще стигнеш до Хенри Форд, който вече се съгласи че не е удачен пример.
Аз нямам нищо против летящите чинии стига съотношението цена/възможности да е по добро за мен от това на автомобила.

от halleck
Вто Юли 26, 2005 4:09 pm

Тема: Idle Thoughts
Отговори: 41
Преглеждания: 5364

За другаря Сталин и езика ще подмина въпроса. Използването на чуждици е нормално за всеки език така, че примера отново не е удачен. [b]По мое мнение в България 90% от хората до 25 години не разбират руски. От тези над 25 години поне 60 % също не разбират или не искат да разбират(мразят го като нещо ...
от halleck
Пон Юли 25, 2005 1:51 pm

[b]Силно ме съмнява , че директор на компанията IBM се е изказвал толкова добре на Руски. Като няма да цитираш точната реплика на английски поне е преведи на Български. Както се стреми да се изказва една крайна политическа партия:" В България официалния език е Български" . Така че всички дето си мис...
от halleck
Чет Юли 21, 2005 10:49 am

Това е практически не възможно

Пазарния механизъм налага да се издава "забавни и чисто комерсиални произведения" , за да може да се появи едно или две велики , а и не всеки може да пише шедьоври автори гении не се раждат всеки ден ,а дори те имат слаби произведения. Икономическия характер няма да го засягам само ще кажа , че са м...
от halleck
Сря Юли 20, 2005 4:22 pm

Re: Съгласен съм автора на темата!

Подкрепям напълно Lady [s]:-))[/s] . Съжалявам младите автори , но критерия ми за четене си остават много високи, както и на много други хора . Първо защото нямам много време да чета и второ искам, когато прочета книгата или разказа в мен да остане чувството, че времето, което съм отделил не е загуб...
от halleck
Сря Май 18, 2005 11:49 am

Тема: Защо е това зацикляне?
Отговори: 14
Преглеждания: 1509

Re: Софкон 2005 стартира

[quote]
Всичко е въпрос на организация
[/quote]

Не на организация на хора.

от halleck
Сря Май 11, 2005 5:45 pm

Тема: Софкон 2005 стартира
Отговори: 13
Преглеждания: 1625

Re: Софкон 2005 стартира

Бате , проблема е че София е най-неподходящото място за такива прояви.Поради : 1. Бума в Софийския клуб бавно спадна. За Софийските членове това събитие си е фонова проява, т.е и да дойдат и да не дойдат все едно за тях. 2 . Това не е добре организирано мероприятие като Таласъмията - леглова база, п...
от halleck
Вто Май 10, 2005 1:48 pm

Тема: Софкон 2005 стартира
Отговори: 13
Преглеждания: 1625

Samo 4rez administraciqta li ....

... mozhe 4ovek da se regne v klubni 4lenove .Nqma li da se slozhi edna forma na saita ili da pisha mail ot sega na administraciqta [s]:-)[/s] ? Ili shte 4akame da se reshat administrativnite vyprosi kato 4lenski karti i t.n i togava ,koeto spored men e edin dobyr povod da diskutirame tuk neshtata, ...
от halleck
Съб Яну 18, 2003 7:24 am

Тема: Samo 4rez administraciqta li ....
Отговори: 1
Преглеждания: 1232
Предишна

Върни към разширено търсене

Общо на линия са 41 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 41 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Нед Фев 15, 2026 10:22 am е имало общо 6475 посетители наведнъж.

Регистрирани потребители: 0 регистрирани