от Богохулния » Вто Фев 17, 2009 7:43 pm
Номерът с "покровителствено, мистериозно, недоразбраното" звучене минава първите два три пъти, че и след това, до момента в който тарикатът, прибягващ до него в следствие на мисловното си безсилие не изроди някоя глупост.
>Явно е, че не са един и двама пишещите тук, които не умеят да разграничават написаното от написалия го...
О, милостиви свети банан, значи ако рандъм шебек напише някъде за мен,че съм нещастник, надут, поп и пиянде, аз трябва да разгранича излятото от лайновозката върху мен от шофьора на въпросното ЖПС (жалко патетично съзнание), и да не го центровам с кадилото като ми мине пред очите? Значи ако ти кажа, че си жалък и смешен, да знаеш - не съм лошо момче, и това написаното не съм аз.
Темите за протестите.... едвам се сдържах да не кажа нещо по адрес твой и на Гачев особено. Не че написаното от тук нататък има смисъл, ама съм в настроение тая вечер. Минаха протестите. Чувстваш ли се българин? А? Чувстваш ли се като не като част от стадото.... е, имам изненада - вие сте стадо, точно както тези, които не протестират, но докато едните са овце, другите са говеда. Да ти пратя ли снимки на счупените витрини от книжарницата на Гурко, счупени от ПРОТЕСТИРАЩ! Много е хубаво да вдигаме шум, и да не знаем защо го вдигаме, освен за да покажем, че и ние сме мъже, българи, гръбначни! Точно както пичовете дето карат елегантни мерцедеси по тениски на цветенца и огромни джипове Нисан по страничните улички на Сф.... За малките п**ки и големите коли си говорим тук, ей! Сори за оффтопика, стигам до топика....
ПРОТЕСТИРАМ! И ТУКА ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО (*италик* ако изобщо четеш *италик*)
Протестирам, че ти, скрит зад идеали и оправдания си се взел толкова на сериозно, колкото новоприетото ни тенорче от село след първия си концерт не се е взимало! ПРОТЕСТИРАМ! че с поведението си отказа МНОГО хора от четенето на играта, хора, мои клиенти, които зная,че ще оценят самата книжка обективно. Как стана това? Ами в книжарниците ми няма да се появи. Нито на масите на фирмата ни на "Славейков" - пет на брой тамън. А там Генерала може да ти каже, че Еднорогът си течеше с кеф. Инфантилно е - да, би трябвало да се абстрахирам от дебилното ти и неадекватно поведение спрямо с другите и мнението им, особено когато се различава от твоето, но някак си не мога да изневеря на себе си. И това е само една причинно следствена връзка от теб. Ами хората, четящи форуми и блогове? Какво биха си помислили те? Извини ме, но хлапетата "ти" ще пораснат и ще им дойде (надявам се) акъла в главата и от тях може и да станат писачи. Или ще се превърнат в това, което си ти - асоциален феноменон, с его толкова голямо, че би могло да побере моето, на Шайха и да остане място за противотанкова батарея и дреднаут... и игра на фризби.
И не мога да открия защо, но цялото уважение, с което би трябвало да третирам някого се изпарява като си помисля за всичко, което ти изчетох за последната около половин година.
Което е жалко. Жалко е заради абсолютната нетърпимост на един индивид към чуждо мнение, различаващо се от неговото собствено, да страда нечии продукт. Да не говорим за продукт, за който мнозина твърдят, че влагат големи надежди. Защото подозирам има хора, които са по- оптимисти от мен и наистина залагат надежди на тези деца, наистина вярват и в бъдещето на литературата, излязла изпод български ръце. Жалко е, че за да не сведеш глава и да признаеш - поне веднъж, че си в грешка да стигнеш до там да обиждаш някого, да го нападаш, и то така, че да е наистина злобно и под кръста. Неотдавна бях писал във ШД една стаааара сентенция, щи я пиша на англицужки - начетено момче си.
Better to keep your mouth shut and be thought the fool, than to open it and remove all doubt.
Понякога, само понякога, помисляй, че има зрънце истина в чуждите думи и МИСЛИ. Три пъти мери, един път режи. Иначе иннър идиота изпъква, лъсва на дневна светлина, и всички виждат, че Царя е гол!
Прочее темата ти по никой начин не ме убеди. Не опроверга коментарите на Емо. О не. Само доказа коооооолко не можеш да мислиш. Защото Емо е един от малкото хора, за които мога да имам доверие в обективна преценка на някоя книга. Ама ей, ЩО да се учим, като можем да си останем българи. С което затварям двете половини на кръга - проблемът не е в управлението, проблемът е в народа. НародътТМ всъщност е сган от крадци, завистливци, мегаломани и егоцентрици. Ти, казано съвсем откровено, ми правиш впечатление на принадлежащ към последните две категории. Няма лошо, и аз съм там. Мнозина сме там. Но, хайде ако обичаш, поработи върху себе си, пиейки кафе. Може да не е с Боби, но все с някого? Защото ти губиш. Играта загуби. И тези, на които правиш мечешката си услуга също губят.
Видях те що за човек си. Четох доста. Попръцвах и оригах докато четях (такива сме си белкантистите, народни люде), ПРОТЕСТИРАХ, дори свещичка запалих.... *смея се истерично, защото се засмях истерично, и смехът ми поражда в мен още смях*италик*
Прочее, позабавлявах се, написах си що ми дойде на акъла, няма да редактирам, че не ми се чете какво съм писал, та извинете ако има правописни грешки.
До скоро писане, щото за мен пък е забавление да чета материали, родени в следствие на нечии климакс и да отговарям на тях, при все че никой не ми ще мнението. *смях* И ако покрай цялата простотия дето изписах успееш да хванеш сентенцията, поднесена този път на ТВОЯ *болд с италик и ъндърлайн(о)* език, значи съм постигнал нещо. Едва ли? Добре дееее..... До скоро.
Дотогава бъди жив и здрав. Наистина ти го желая.
Live well, Dylan Hunt!