Начало форум Спорт

Спорт

ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Място за обсъждане на спортни теми и събития

Ми май се събираме...

Мнениеот taumaster » Вто Окт 16, 2007 10:38 am

..., а? Да се преброим и да си намерим съперник. За четвъртък от 20.00 или 20.30.
taumaster
 
Мнения: 997
Регистриран на: Вто Фев 04, 2003 8:34 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот sqnki » Вто Окт 16, 2007 4:02 pm

Айде да е 20.30, ако не ви е много късно?
sqnki
 
Мнения: 515
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 3:20 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Goa » Вто Окт 16, 2007 4:11 pm

Последно да пиша ли във форума на Лигата за четвъртък?
Не знам дали за 20.30 ще има свободни часове, Комисарq трябва да се обади да пита.
Аватар
Goa
Модератор
 
Мнения: 8366
Регистриран на: Сря Яну 15, 2003 1:01 pm

Пиши...

Мнениеот taumaster » Вто Окт 16, 2007 4:20 pm

..., щото положението не е убаво. Трябва движение, че съм се схванал кат спаружена кожа.Може и за 20.30 да е. Ама за час и половина. Сега ша са обадя на Младшия да му кажа да запази.
taumaster
 
Мнения: 997
Регистриран на: Вто Фев 04, 2003 8:34 am

За съжаление...

Мнениеот taumaster » Вто Окт 16, 2007 4:45 pm

... Младшия не отговаря. А съперник имаме ли?
taumaster
 
Мнения: 997
Регистриран на: Вто Фев 04, 2003 8:34 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Goa » Вто Окт 16, 2007 5:04 pm

Писах във Форума, ако до довечера няма желаещи, ще пиша и на пощата на организатора на Ферион.

Междувременно Датата търсят съперник за контрола в четвъртък на Бонсист от 22.30 до 23.30, обаче това време май не е удобно за нас, а и в неделя играем с тях официално.
Аватар
Goa
Модератор
 
Мнения: 8366
Регистриран на: Сря Яну 15, 2003 1:01 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Goa » Сря Окт 17, 2007 10:24 am

Внимание - Ферион са съгласни на мач утре (18 октомври) от 20.30. Комисарю, теренът запазен ли е?
Аватар
Goa
Модератор
 
Мнения: 8366
Регистриран на: Сря Яну 15, 2003 1:01 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот komisarq » Сря Окт 17, 2007 10:49 pm

Ne ne sym zvynql.
komisarq
 
Мнения: 556
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 3:47 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Преподобният ЦУП » Чет Окт 18, 2007 4:47 pm

ПОСЛЕДНО в 22.00 ли ще е мача...
нещо днес ми е криво всичко
все едно съм си прищипал с ципа кура и съм си направил самообрязване...
или няма да дойда
или ще дойда
ако дойда, ще бъда в супер настроение- само гледайте да не ме ядосвате, че ще ви е.а в г.за ако почнете да се лигавите
Преподобният ЦУП
 
Мнения: 287
Регистриран на: Сря Май 26, 2004 12:04 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Goa » Пет Окт 19, 2007 1:18 am

4:18 или повече
един добър и обигран съперник ни показа, че можем да сме зрители. Чудя се кога ще почнем пак да сме играчи? Отново не събрахме 7 човека.
Аватар
Goa
Модератор
 
Мнения: 8366
Регистриран на: Сря Яну 15, 2003 1:01 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот sqnki » Пет Окт 19, 2007 11:34 am

Аз лично много съм доволен от контролата - толкова добре изпъкнаха нашите слабости и грешки, че ако и този път не си вземем поука, по-добре да не се пънем да играем.
1. Не можем да се съберем - това не го отдавам толкова на нересиозност на тези, които пропускат тренировките - в крайна сметка има и други, по-важни неща от ритането на топка с приятели е нормално 3 или 4 човека да имат някакви други планове за вечерта или просто да са толкова скапани, че да не им се идва.
ФАКТ: трябват ни още играчи. Противно на общото мнение обаче, аз смятам, че не ни трябват бразилски виртуози, които могат да се оправят на терена що годе и да
играят ОТБОРНО!! Зацелта обаче трябва да се направят две основни неща.
- да се изгради отбор/продължавам да твърдя, че ние не сме такъв/
- отбора да ги приеме - да си го кажем честно, снощи направо изолирахме Сашо от играта. Да, той може да бяга повече, но е трудно да запазиш хъса си за игра, когато не получаваш топката. Това го знам от собствен опит. Мислех това да го сложа в отделна точка, но ще го вметна тук. Ядрото на отбора е хора от Пазарджик, които се познават от емнайсет години. Лошо няма, даже е супер за един отбор, но трябва да се научите да приемате и други хора, както и факта, че те също може да играят добре. И тук изобщо не става дума за мен, аз все още не мога да кажа, че играя поносимо.
2. Така, стигнахме до играта... Направо не знам от къде да се хвана да разплитам калчищата. За отборна атмосфера и дух не ми се говори :). Мачът премина в непрестанни караници между нас, хубаво ще бъде да изясним причините за тях тук, във форума, като всеки си излее словестната диария.
- Почвам с най-добре игралия в отбора - ЦУП. Да, въпреки че му вкараха 18 гола, той беше най-добрият от нас, което може би само по себе си достатъчно говори за нашата игра. Добре командваше тотално разнищената, разбита и дезориентирана защита пред него, но когато видя, че усилията му не дават особен резултат се отказа. Много по-сигурен във високите топки от предишните срещи, добре я хващаше. Общо взето - БРАВО, КИРЕ! Единствената ми забележка е, че в един момент, когато обстановката беше най-изнервена, ти ревеше най-много :). Тогава ни беше нужно просто малко да се успокоим и да се вземем в ръце. Ама на човек като му вкарат 18 гола не му е никак лесно да бъде споко:).
- Другият човек, от когото съм доволен, е Караджата. И това го казвам абсолютно сериозно, без да се майтапя. Въпреки, че беше подложен на голямо напрежение от непрекъснатите викове по него, той не забрави, че това е тренировка и продължи да мисли тактически, при това смея да заявя, правилно. Разбира се, в действията му имаше страшно много брак/деба клишетата:)/, но ако му се даде шанса да играе в 10 тренировки, ще си спомни от коя страна се рита топката, ще придобие малко самочувствие на терена и няма да се колебае толкова и ще усеща добре партньорите си в защита.
- Така и така съм започнал защитата - Пецата. Първо да го похваля. Много добро водене на отбора като капитан! Поне на мен - добре ме усещаше, кога ми трябва хъс кога ми трябва споко :). Обаче, нехарактерно за него, обърка страшно много топки при изнасянето и обикновено страхотния синхрон между нас го нямаше снощи, за което имам доста вина и аз.
- И сега да почна да плюя себе си. Първо, дойдох с голямо желание за игра, даже ми се тичаше напред. След като потърчах няколко атаки напред назад и не получих нито един пас и ни вкараха 2 гола на контра, докато пухтях да се върна отзад, се скапах и реших да се опитам да ги пазя тези бързаци отзад. Непрекъснатото жужене на тези оси около мен обаче не ми помогна много. Играх слабо, бях бавен, неуверен, не бях сигурен, че ако вляза в топката, водещият я няма веднага да я пусне в освободената от мен празна зона и някоя друга оса да я награби. Тук е и момента да благодаря на Гоата - честно казано, ако не беше той, по едно време щях да си хвана багажа и да си замина. Абсолютно си го мислех. Диляне, съжалявам, че няколко пъти не ти върнах топката, но просто видях друго решение и го пробвах.
- Сега да минем в нападение. За Сашо не мога да кажа много - беше малко изолиран от играта, в последствие загуби увереност и на моменти сам се изолираше. Мисля, че ако му се даде шанс пък и той пожелае след снощния мач, да почне да играе с нас, ще бъде добра придобивка.
- За Гоата нищо не мога да кажа, без да бъде субективно - виж по-горе. Само да разгрява и да се пази от травми, макар че ако не ве връщаше да им взема топката, можеше да бъде и по-зле от 18
- Тимчо. Тим безпорно е най-добрия ни играч, това е. Техника, пас, усет за гола, хъс, гонене, издържливост - той е човекът. Ама един човек отбор не прави. Не помня кой беше го измислил, но на терена няма по-бърз играч от топката. Тим, моля те, опитай се като получиш топката да не я буташ по минимум 3-4 пъти преди да направиш нещо с нея - изтрел, пас, или там каквото и да е. Това доста бави цялата атака. Много си добър, но сам отбор не можеш да биеш. Хубаво е, че снощи даде 4-5 перфектни извеждания, но ги правиш на хора, които са те чакали да го направиш предиите 5-6 пъти, когато си ги мачкал трима около теб. Има нещо, англичаните го наричат selfconfidence. Тези хора, които получават паса от теб, вече тотално са я загубили и изобщо не очакват топката от теб. Ако Амбъра не може да губи, теб те е страх да не загубиш и понеже нямаш доверие на никой, че ще се справи по-добре от теб с топката/и си прав, вж по-горе/, си я пазиш за себе си, за да направиш максимално чистата ситуация, от която ти или някой от нас може да вкара. Да, ама не става...
Сега, искам да добавя още нещо, което в очите на някои може да изглежда тъпо. Тим, ти си ми най-добрия приятел в отбора, пък и един от малкото, които могат да се возят в моята лодка/вж Трима души в една лодка:)/. Снощи на няколко пъти по 3ма от противника те ограждаха да ти вземат топката, ти вдигаше поглед, виждаше ме сам, пред теб, да ти искам топката, поглежда ше ме в очите и се обръщаше да се мешаш. И един път не ми даде топката. Ако най-добрият ми приятел не може и не иска да ми даде веднъж топката по време на тренировъчен мач, нямайки до толкова доверие в мен, ами честно казано по-добре да спра да играя в този отбор...
sqnki
 
Мнения: 515
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 3:20 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Goa » Пет Окт 19, 2007 11:41 am

Хубав разбор... съгласявам се с всичко освен с положителните оценки - за снощи не може на никой да се постави положителна оценка. Много е вярно това, че когато 3-4 пъти не получиш топката в добра позиция, преставаш да я очакваш и после вече си неподготвен, когато я получиш. И почват дрязгите. Обещавам, че в неделя от мен няма да излезе никаква караница с никой, па ако ще и цял мач да не ми подадете топката. Все повече се убеждавам, че това е главният проблем - липсата на доверие един в друг и караницата помежду ни са взаимно свързани. Ако се окуражаваме, когато сгрешим, вместо да недоволстваме и да си викаме, играта ще тръгне. А с това ще дойде и взаимното подсигуряване, и синхронът. А това, че някои хора се познаваме отпреди, не е определящо, защото почти не сме играли футбол заедно (освен аз и брат ми). С Караджата и ЦУП обикновено сме били противници. И то преди около 20 години, колкото и да е смешно. От другите само с Амбър и Халик сме играли десетина мача с дира, преди да почнем тук. А снощи Сашето го изолирахме до голяма степен защото беше с друг цвят фланелка и въобще не се забелязваше по терена - направо се сливаше с тревата.
Аватар
Goa
Модератор
 
Мнения: 8366
Регистриран на: Сря Яну 15, 2003 1:01 pm

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот petzos » Пет Окт 19, 2007 11:52 am

ше се сетите. може да пробваме един мач да мълчим, па да видим ко ше стане.
естествено реплики от типа - зад теб, един в дясно, дай на другото и т.н. да могат да се употребяват.

или по-добре от мълчанието е да филтрираме неположителните реплики и да се изричат само окуражаващите.

има обаче 2 необходими условия- желязна тактическа дисциплина и желание за игра.
petzos
 
Мнения: 587
Регистриран на: Пон Фев 05, 2007 11:56 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Amber » Пет Окт 19, 2007 12:14 pm

hahahahaha
Amber
 

Сянки как може някой да е добър

Мнениеот Преподобният ЦУП » Пет Окт 19, 2007 12:18 pm

и да допусне да му вкарат цели 18 гола, независимо от причините. баси аз снощи инкасирах толкова гола колкото през не знам си колко мача общо събрани...
и никви хваления за моята персона... по едно време ми писна и отебах вратата от всякъде. само се оставих на някви рефлекси за по -интересните топки:):)
имаше положение дето можех да ги хвана- ама трябваше да скачам с краката напред , а не виждах смисъла поради факта , че отпред не се вкарваха нещата...
а в интерес на истаната такива неща никога не съм допускал на официални срещи и няма и да допусна...
но си трябва наистина градене на отбора . и приобщаване на нови играчи към ядрото с перспектива за втория полусезон...
Единствено ме е яд че отбора не успя да се събере- защото срещу нас имахме доста добри пичове, които си личеше че се знаят още от детската градина когато са се хващали за пишките..
хареса ми как е цъкаха топката. Но съм убеден че ако се бяхме събрали- мача щеше да е много интересен и зрелищен...
предлагам с тия пичове и друг път да играем. на нас ни трябват точно такива комбинативни и бързи отбори. срещу тях обаче трябва да сме в пълен състав и да пробваме различни схеми...
не е приятно когато съставът е супер урязан и ти нахакат двуцифрено число голове- така не се отренирва ни защита ни отбор... а само се нервим
това е моето мнение за снощния мач...
Преподобният ЦУП
 
Мнения: 287
Регистриран на: Сря Май 26, 2004 12:04 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Amber » Пет Окт 19, 2007 12:32 pm

Що бе Кире, било е перфектно според мен. С нетърпение очаквам следващата контрола и отзивите от нея >:D<
Amber
 

Нека и аз...

Мнениеот taumaster » Пет Окт 19, 2007 1:29 pm

... да кажа нещо. Приемам всичко казано, с изключение на едно - Сеня, нито веднъж не съм те видял, за да ти подам. И ще ти го докажа - подавах топката на когото видех, без изключения. Подавал съм и на Амбъра, и на братчеда и на който там се сетиш - просто теб не съм те видял. Нямам скруполи на кой ще подам - стига да е свободен. А колкото за 3-4 бутания, мисля, че не си прав - трябва топката да се обработи, да погледнеш къде кой има и тогава да вземеш решение. Това с единият пас веднага го видяхме, че нито един път не стана, на нито един мач. И благодаря за комплиментите. А другото, което е, че не можеш да се отказваш да получаваш топката. Какво значи това? Няма такова нещо - винаги трябва да очакваш да ти подадат. Аз чаках цял мач, ама никой не ми подаде. Нито един пас не получих в нападение, ама какво от това - продължих да си чакам, докато не ени изгониха. Без да преовеличавам, мисля, че имам най-много асистенции в отбора, така че какво значи да не очакват да им подам? Така, аз обещах вече, че на официален мач няма да викам по никой, затова хайде да го ъпгрейдна и да кажа, че няма да викам и на контролите. Колкото и да обяснявам, че не влагам никакви емоции, няма кой да ме разбере. Затова ще мълча. А най-много викам на брат ми просто защото не мога да го възприема такъв, какъвто е сега. Много по-надолу от най-лошата му форма отпреди. Затова й викам, но без да се ядосвам.
taumaster
 
Мнения: 997
Регистриран на: Вто Фев 04, 2003 8:34 am

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот alvin » Пет Окт 19, 2007 1:43 pm

Фенклубът мисли, че требе да се съберете всички, да вземете 2-3 топки и да почнете да се учите да си подавате бързо и точно в кръг/квадрат/шестоъгълник.
Това му е отборното на отбора - топката се подава на всички, всеки знае как да я търси и как да направи пас към съотборник.
Изяснете си тактически нещата - кой, къде, кога и как. И си подавайте.

муцупуте форева! ;)
alvin
 

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот Amber » Пет Окт 19, 2007 2:00 pm

"Подавал съм и на Амбъра, и на братчеда и на който там се сетиш"
В смисъл - на некъдърните :)

Аз, лично, нямам проблеми да съм в тая група, важното е да си върша работата. Ако след края на мача сме паднали, и гол отляво няма - за мен всичко е ок, нападението да се оправя както иска, че са вкарали малко, или другата част от защитата, че не е спряла квото е трябвало.

Мисля, че ако всички подхождат малко по-професионално, ще се вдигне качеството на отбора. Ако ли не, карай, важното е да си доволен от себе си. Аз съм. Когато и вие сте, напражението ще изчезне от само себе си.
Amber
 

Re: ПРЕДСТОЯЩИ МАЧОВЕ

Мнениеот sasho_angelov » Пет Окт 19, 2007 4:05 pm

Пичове, честно казано не можех да повярвам, че една фланелка може да има такова значение, но при условието че не мога да се видя отстрани, приемам че наистина не сте ме виждали. И все пак твърдя, че можехме да отиграваме топката далеч по-бързо. Това важи с пълна степен за мен, за което трябва да ви се извиня. Истината е, че от цигарките просто не ми стигаше въздуха и играех доста мързеливо в дефанзивен план, което не е типично за мен. Обещавам да взема мерки. Наистина хубаво е топката да се отиграе преди да се подаде, но това не важи винаги, особено на малки врати. По-добре дай топката веднага на някой, който е свободен, макар да има и някой, който е малко по-добре пласиран от него, защото в противен случай почваш да я "гмечиш" между трима и резултата е плачевен. А както видяхте вчера Ферион тичаха колкото нас дори по-малко, но си подаваха и затова ни размазаха. Другото, което мисля е че нямахме човек, който да седи 5-10м зад нападателите да обира отбитите топки и съответно ни разнебитиха на контри. Относно караниците има хора, на които им помагат и такива на които им пречат. На мен лично /а и на Тим/ очевидно ни помагат, но и слепец можеше да види, че повечето се изнервиха и демотивираха. Сигурен съм че всички можем да минем без тях. Още повече, че доста пъти това вдъхва увереност на противника, а мен това не ме кефи. Аз не обичам да губя :-)
sasho_angelov
 
Мнения: 1359
Регистриран на: Пет Окт 19, 2007 4:05 pm

ПредишнаСледваща

Назад към Спорт

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Сря Яну 15, 2020 8:06 pm е имало общо 349 посетители наведнъж.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта